Kunstroute 2018. FOTO STICHTING BEELDEND CENTRUM
Kunstroute 2018. FOTO STICHTING BEELDEND CENTRUM Foto: Stichting Beeldend Centrum

Kunstroute Zundert nodigt kunstenaars uit voor deelname

Sport en vereniging

ZUNDERT - De werkgroep Kunstroute Zundert, onderdeel van Stichting Beeldend Centrum Zundert, nodigt alle beeldende kunstenaars uit die woonachtig zijn in de Gemeente Zundert uit zich aan te melden voor deelname. Alle disciplines zijn welkom. De Kunstroute vindt traditiegetrouw in het derde weekend van mei plaats, dit jaar dus op 18 en 19 mei.

Net als vorig jaar worden professionele en semiprofessionele kunstenaars uit de gemeente Zundert van harte uitgenodigd zich in te schrijven, net als amateurs die hun werk serieus nemen.

Het thema van de centrale tentoonstelling is ‘schokkend’ en wordt gehouden in De Van Goghkamer (onderdeel van het Vincent van Goghhuis) aan de Markt 27 in Zundert. Dit is het startpunt en informatiecentrum waar u ook de plattegrond kunt afhalen. Het thema van dit jaar werd bedacht door beeldend kunstenaar Debbie Nijland die vorig jaar de publieksprijs won.

Ook dit jaar mogen bezoekers aangeven wat hun favoriete kunstwerk is. In tegenstelling tot vorig jaar doen zij dit niet op de verschillende locaties maar op de centrale expositie in De Van Goghkamer. De winnaar mag volgend jaar het thema bepalen, betaalt geen inschrijfgeld en valt eeuwige roem ten deel.

Beeldende kunstenaars die interesse hebben in deelname kunnen zich tot 28 februari inschrijven door een e-mailtje te zenden naar kunstroutezundert@hotmail.nl Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina: https://www.facebook.com/kunstroutezundert.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief