Tafel met gerecht gemaakt door deelnemers van kookclub. FOTO AMANDA HUIJBREGTS
Tafel met gerecht gemaakt door deelnemers van kookclub. FOTO AMANDA HUIJBREGTS Foto: Amanda Huijbregts

Eerste SWZ Kookclub groot succes!

Sport en vereniging

ZUNDERT - Afgelopen donderdag 17 januari kwamen er ruim 20 bewoners uit de gemeente Zundert samen voor de eerste editie van de SWZ kookclub. In het kooklokaal van het Mencia Sandrode werden de lekkerste gerechten uit verschillende landen verzameld en werd er gezellig met elkaar gegeten. De SWZ kookclub is alleen voor vrouwen bedoeld, maar ter kennismaking mochten er deze keer ook mannen aanwezig zijn.

Heb jij ook interesse om de volgende keer deel te nemen? Kom dan gezellig met ons meekoken op donderdag 21 februari vanaf 16.00 uur. Alle deelnemers leggen zelf € 2,= in. Er worden vervolgens boodschappen gedaan en gezellig samen gekookt en gegeten. De (hoofd)kok is telkens een van de deelnemers die van te voren heeft aangegeven een gerecht voor te willen bereiden. De aankomende editie staat er een Syrische maaltijd genaamd ShishBerak op het menu.

Aan het eind van het jaar worden alle gerechten samengevoegd in een ‘kookboek’, waarvan alle deelnemers een gratis exemplaar krijgen. Tijdens de kookclub leer je simpele gerechten te maken, maar het gaat vooral om het gezellig samen zijn.

Waar is de kookclub?

Mencia Sandrode (school), Akkermolenweg 2D, 4881 BL Zundert.

Graag tot donderdag 21 februari (Let op! De kookclub is alleen voor vrouwen toegankelijk).

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via: a.huijbregts@swzundert.nl of door te bellen naar 076-5972200.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief