De repetities van De Gelaarsde Kat zijn in volle gang. FOTO EEFJE DAMEN
De repetities van De Gelaarsde Kat zijn in volle gang. FOTO EEFJE DAMEN Foto: Eefje Damen

Op avontuur met de Gelaarsde Kat

Sport en vereniging

ZUNDERT - Zeg, ken jij het sprookje van de Gelaarsde Kat? Dat is al een spannend verhaal, maar in de versie van Hé-Cabaret & Theatergroep wordt het een wel heel bijzonder avontuur!

Peter woont in het dorpje Paturein, waar ter ere van de komst van de koningin en haar gevolg een bloemencorso en een kermis worden georganiseerd. Maar Peter heeft er weinig oog voor: hij is door zijn gemene en beetje domme broers op straat gezet. Het enige dat hij nog heeft zijn zijn vrienden Marieke en Jaap en zijn oude kat. Maar behalve gezelschap heeft dat beestje niet heel veel te bieden. En dus wil Peter weg; de wijde wereld in.

Maar dan ontmoet hij de dochter van de koningin en Peter is op slag smoorverliefd! Bovendien dreigt er gevaar: een boze reus wil alle kinderen van Paturein opeten, te beginnen bij Marieke. Er is maar 1 iemand die hen kan helpen: die oude, suffe poes van Peter met een beetje (veel) hulp van de roze fee. Lukt het Peter en zijn kat om de kinderen te redden? Kan hij het hart van de prinses veroveren? En wie is toch die mysterieuze Markies van Carabas die ineens overal opduikt?

De Gelaarsde Kat van Hé-Cabaret & Theatergroep is een moderne en eigentijdse bewerking van het bekende sprookje. Een echte familievoorstelling voor kinderen én volwassenen met leuke liedjes, spannende momenten en veel humor. Na de voorstelling is er voor de kinderen een echte meet&greet met de personages uit het stuk. Ook is er dit jaar voor het eerst een merchandise-stand met toffe hebbedingetjes. Dat wil je niet missen!

Hé-Cabaret & Theatergroep speelt De Gelaarsde Kat op 15, 16, 17, 22, 23 en 24 maart in CultuurCentrum Zundert. Meer informatie vind je op www.he-cabaret.nl, www.cczundert.nl en op onze Facebookpagina.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief