Afbeelding
Foto: Sandra Mutsters

Stichting Bij Anna en Dorpsraad Klein Zundert slaan handen ineen

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - Een duurzame oplossing zoeken voor een goed functionerend park. Dat is de gemeenschappelijke intentie en ambitie die stichting Bij Anna en Dorpsraad Klein Zundert dinsdag hebben uitgesproken tijdens de raadsvergadering van de Gemeente Zundert.

 Tevens hebben beide partijen afspraken gemaakt voor een tijdelijke invulling van het gebied tussen Zundert en Klein Zundert in de 'parkdeal Klein Zundert'. Hierin staan de spelregels die beide partijen in goed overleg overeen zijn gekomen. Stichting Bij Anna gaat een tijdelijke invulling realiseren van het gebied. Deze invulling is gericht op het onderhoud van het park en kleinschalige activiteiten zoals een tijdelijk onderkomen voor vrijwilligers en deze activiteiten. Daarnaast wordt een participatieproces opgezet door de gemeente Zundert om in gezamenlijkheid te komen tot een park voor de gemeenschap. Een park waar ruimte is voor onder andere natuur, recreatie en sport.

Vervolg
Maandelijks vindt er overleg plaats waarbij onder meer wordt gesproken over de tijdelijke invulling van het park. Bovendien vinden er gesprekken plaats om tot een stip op de horizon te komen voor een stadspark.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief