De Lustige 5 vieren hun 25 jarig bestaan met en benefietconcert.
De Lustige 5 vieren hun 25 jarig bestaan met en benefietconcert. Foto: Charles van Campenhout

De Lustige 5 bestaan 25 jaar en geven groot benefietconcert

Sport en vereniging

ZUNDERT - De Lustige bestaan 25 jaar. En terugkijkend kunnen we stellen dat zij muzikaal heel wat feestzalen, tenten, etc. op zijn kop hebben gezet op de goede manier. Overal waar zij staan is het een heel groot feest.

In de afgelopen 25 jaar hebben de muzikanten van de Lustige laten zien dat zij een groot hart hebben. Menig goede doel en organisatie hebben zij gesteund en geholpen. Maar ook zeker vele mensen hebben ze laten lachen, zingen of meebleren. Feesten en feest maken kunnen zij als geen ander. Daarom moet ook de 25 gevierd worden.
Tijdens deze zaterdagavond op 13 april a.s. vanaf 20.00 uur zal café het Wapen van Zundert dan ook naar verwachting geheel op zijn kop staan van de meezingers en de polonaise. De Lustige 5 hebben samen met Alpe d'HuZesteam - Ride for Life uit Zundert op deze avond de regie. Samen zullen zij ervoor zorgen dat de Katerstraat de feeststraat van Zundert zal zijn op 13 april waar je niet mag ontbreken. Dus noteer de datum snel in je agenda want hier zal nog lang over worden gesproken. Feesten met de Lustige 5 wie wil dat nu niet. Dus graag tot 13 april.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief