Voorstelling 'De Gelaarsde Kat' van Hé Cabaret & Theatergroep.
Voorstelling 'De Gelaarsde Kat' van Hé Cabaret & Theatergroep. Foto: Charles van Campenhout

Succesvolle eerste voorstellingen 'De Gelaarsde Kat'

algemeen

ZUNDERT - Wow, wat een eerste weekend voor Hé Cabaret & Theatergroep! De reacties die we krijgen op ‘De Gelaarsde Kat’ zijn werkelijk overweldigend. Van “Ontzettend gave voorstelling!” en “Geweldig genoten van jullie voorstelling!” tot “Dikke complimenten voor kostuums en decor en dan heb ik het nog niet eens gehad over het kleurrijke spel! Hulde, hulde!”

Als theatergroep zijn we natuurlijk erg trots op al deze lofzangen, maar het grootste compliment dat we kunnen krijgen komt toch echt vanuit de zaal: het enorme enthousiasme van de kinderen en de leuke interacties met het publiek. En dat de voorstelling indruk maakt blijkt ook op social media: “De kids hebben het er nog over: Fanny de Vijfde, de Griezel, Peter achter de bosjes en de zielige houthakker!”
Hierdoor hebben we nog meer zin om ook komend weekend weer zoveel mogelijk kinderen, ouders en alle andere bezoekers te laten genieten van ‘De Gelaarsde Kat’.
 

We spelen dan op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart om 19.00u en op zondag 24 maart om 14.00u.
Er zijn nog een aantal kaarten voor de voorstellingen, dus twijfel niet langer maar reserveer direct via: www.cczundert.nl/tickets



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief