Op = Op Voordeelshop vraagt faillissement aan

ZUNDERT - De aandeelhouders van Op = Op Voordeelshop hebben bij de rechtbank faillissement aangevraagd voor hun retail keten van ruim 130 eigen winkels en webshop in Nederland.


De verwachting is dat het faillissement dinsdag 26 maart wordt uitgesproken, waarna de winkels tot nader order open zullen blijven. De tien franchise-winkels blijven buiten de faillissementsaanvraag.

Gebaseerd op hun geloof in het businessconcept van Op = Op Voordeelshop en gesteund door bankfaciliteiten, hebben de aandeelhouders in de afgelopen twee jaar extra financiële middelen ter beschikking gesteld. Dit is onvoldoende gebleken om de onderneming door deze periode te kunnen leiden. Op = Op Voordeelshop is voordeel-specialist op het gebied van verzorgingsproducten, huishoudproducten en gezondheidsartikelen.

De keten heeft in West-Brabant onder andere winkels in Zundert, twee in Breda en verder in Bergen op Zoom, Roosendaal en Putte. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief