De Akster, winkel van VRC Zundert.
De Akster, winkel van VRC Zundert.

VRC Zundert zoekt winkelvrijwilligers

Sport en vereniging

ZUNDERT - Vogelrevalidatiecentrum Zundert is een bijzondere plek. Het is de grootste opvang voor inheemse vogels en zoogdieren in Nederland. Er werken enkele vaste krachten en ruim 100 vrijwilligers. Samen zorgen we ervoor dat in het centrum ieder jaar duizenden dieren opgevangen en gerevalideerd worden. Daarnaast hebben we met ons Natuureducatie Centrum de Luitert en het informatieve park een prachtige plek waar volwassenen en kinderen van dichtbij kennis kunnen maken met allerlei aspecten van de natuur om ons heen.

Voor onze natuurbelevingswinkel De Akster zijn we op zoek naar een representatieve en enthousiaste winkelvrijwilligers met affiniteit voor de natuur.

In de winkel verkopen we allerlei natuur gerelateerde producten zoals boeken, honing, wintervoer en nestkasten. De verkoop van verrekijkers en statieven behoort niet tot je takenpakket, dit doet een specialist. De verkopen van de winkel komen geheel ten goede aan het centrum.

Naast dat je in de winkel staat, verwelkom je onze bezoekers en werk je nauw samen met de horecavrijwilligers en gidsen.

Heb je zin om ons team van vrijwilligers te versterken en ben je bereid om minimaal 2 keer per maand op zaterdag en zondag een winkeldienst te draaien? Neem dan contact op met Annemarie Brosens via e-mail op info@vrczundert.nl of telefonisch op 076-5974165.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief