Foto: Addo Sprangers

Onderzoek naar alcohol- en drugsgebruik onder jeugd

ZUNDERT - Werpt het op jongeren gerichte alcohol- en drugsbeleid van de Gemeente Zundert zijn vruchten af? Op die vraag hoopt de rekenkamercommissie van de Gemeente Zundert de komende maanden antwoord te krijgen.


Afgelopen maand startte de rekenkamercommissie met een onderzoek naar de doeltreffendheid van het gemeentelijke beleid. Dat onderzoek krijgt de komende maanden verder gestalte. Zo worden onder andere op verschillende locaties in de gemeente Zundert gesprekken gevoerd met jongeren en hun ouders over het gebruik van alcohol en drugs en de regelgeving daarover.. Naar verwachting is het onderzoek tegen de zomer afgerond. Een rekenkamer(commissie) is in elke Nederlandse gemeente verplicht. Zij doet onderzoek naar de doelmatigheid, doeltreffendheid en rechtmatigheid van het beleid en bestuur van de gemeente. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief