De dames poseren graag even voor de fotograaf.
De dames poseren graag even voor de fotograaf. Foto: Robert v. Gils

Prijsuitreiking dames winter tenniscompetitie

Sport en vereniging

ZUNDERT - Donderdagavond 4 april vond de prijsuitreiking plaats van de dames dubbel winter competitie in De Leeuwerik. Ongeveer 40 deelneemsters waren aanwezig om op gezellige wijze de competitie af te sluiten.

Dit gebeurde in combinatie met een heerlijke Griekse buffettafel en diverse frisse koele drankjes. Maar voor men daar mee startte werden natuurlijk eerst de winnaars in het zonnetje gezet. Er waren prijzen voor de winnende teams uit de competitie.


Poules
In poule 3 won ditmaal het team Kwitnie met als deelneemsters: Marianne Konings, Caroline Gijsen, Annelies Bastiaansen en Ria Gommers. In poule 2 was het team De Laatbloeiers die ditmaal de trofee in ontvangst konden nemen, dit team bestaat uit: Anja Laurijssens, Anja vd. Broek, Gerda Nouws en Corrie vd. Bersselaar. Als laatste werd het Euroteam genoemd zij wonnen in de sterkste klasse de trofee. Dit team bestaat uit: Anneke Neele, Anky Daamen, Marla Embregts, Gerdi Goethals en Yvonne Luijten. Dit team staat al jaren aan de top en we zijn benieuwd wanneer hierin nog eens verandering gaat komen. Opvallend bij de competitie is dit jaar dat alle winnaars weer Zundertse teams zijn, dat is ook wel eens anders geweest.
Er wordt gespeeld in 3 klasse met speelsterktes van 9 tot 5. Dus als er interesse is vanuit een damesteam met minimaal 3 speelsters, dan kun je contact op nemen met De Leeuwerik in Zundert. Er wordt om de week gespeeld op de donderdag ochtend of middag. Het programma is voor heel het winterseizoen bekend. Dus ook al speel je in de winter buiten door, dit is een mooie gelegenheid om competitief op niveau te blijven met andere teams uit de regio. Ook kunt u kijken op www.tenniscentrum.nu voor meer informatie. Hier ook een fotoverslag van de prijsuitreiking.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief