Koude Koningsspelen op komst

ZUNDERT - In tegenstelling tot vorig jaar gaan de Koningsspelen voor kinderen van de basisschool, op vrijdag 12 april, dit keer koud verlopen.


De lente, die de afgelopen dagen zo goed van zich deed spreken, beleeft vrijdag namelijk een dipje. Dat meldt Weeronline. Vrijdagochtend is het slechts 3 tot 7 graden, maar door de wind vanuit het noordoosten ligt de gevoelstemperatuur dicht bij het vriespunt. Wel schijnt de zon en zijn er wat stapelwolken. Lokaal kan een lichte bui ontstaan en daarbij is kans op hagel. Mogelijk zit er zelfs een kletsnatte sneeuwvlok tussen de regendruppels. Vrijdagmiddag loopt het kwik op naar 6 tot 9 graden.

Vorig jaar was het totaal ander weer tijdens de Koningsspelen, die toen op 20 april werden gehouden. Het leek toen wel zomer met veel zon en temperaturen ruim boven de 20 graden. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief