nestje van Pimpelmees, getekend door Hanneke Messelink-Anders.
nestje van Pimpelmees, getekend door Hanneke Messelink-Anders.

Expositie pentekeningen bij VRC Zundert

Sport en vereniging

ZUNDERT - In het VRC Zundert aan de Luitertweg 36a in Zundert zullen van 20 april t/m 5 mei pentekeningen te zien zijn van Hanneke Messelink-Anders. De link met de natuur is in al haar werk duidelijk aanwezig en vogels spelen een belangrijke rol in veel van haar tekeningen.

Het VRC is dus een prachtige plek om haar werk te laten zien! Haar pentekeningen zijn heel realistisch, zo probeert zij alle details met de grootste precisie en verfijning weer te geven.

Ieder onderwerp heeft zijn eigen uitdaging, maar de grootste uitdaging vormt voor Hanneke het tot leven brengen van de natuur met alleen een simpel middel als de tekenpen, waarbij sommige onderwerpen nog van een subtiel kleuraccent worden voorzien.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om niet alleen haar tekeningen te bekijken, maar ook een bezoekje te brengen aan dit prachtige plekje middenin het groen. En dit geldt voor jong en oud, vooral in deze tijd van het jaar met zoveel jonge dieren/vogels!

Openingstijden: zaterdag en zondag van 10.00-16.00 uur, overige dagen van 13.00-16.00 uur. Gesloten op 1ste paasdag, 23, 29 en 30 april.

Voor meer info zie tevens: www.kunstanders.com en www.vrczundert.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief