Koningsdagbingo op de St. Jozefschool. FOTO ORANJECOMITÉ WERNHOUT
Koningsdagbingo op de St. Jozefschool. FOTO ORANJECOMITÉ WERNHOUT Foto: Oranjecomite Wernhout

Koningsdag Wernhout 2019: Een familiefeest voor jong en oud

Sport en vereniging

WERNHOUT - Tijdens de Koningsspelen van vrijdag 12 april mocht Oranjecomité Wernhout op de Sint Jozefschool al een voorproefje geven van Koningsdag 2019. De kinderen deden mee aan een koningsdagbingo waarbij, net als op Koningsdag zelf, leuke prijzen en een lekkere traktatie natuurlijk niet mogen ontbreken.

Koningsdag 2019 belooft weer een mooi familiefeest te worden. 'Koning Willem-Alexander' zal het startschot geven voor de buitenactiviteiten. Deze vinden plaats midden in het dorp op de Wernhoutseweg. Met als thema circus is er van alles te beleven deze dag. Je kan genieten van een uiteenlopend programma:

11.00-16.00 uur spelletjes, workshops, luchtkussens, behendigheidsparcours en vrijmarkt.

12.00-12.30 uur officiële opening Burgemeester en Wethouders.

13.00-13.15 uur optreden Triple-S Dance.

14.15-15.00 uur workshop Basickx.

15.30-16.00 uur feestelijke afsluiting.

Voor de laatste keer zal Burgemeester Leny Poppe-de Looff in Wernhout warm worden onthaald. De Blaosaoze zorgen op deze feestelijke dag voor de muzikale omlijsting en Ponyclub Van Goghruiters en WTC de Trappistentrappers verzorgen een activiteit.

Wil je op de vrijmarkt staan? Je hebt dan gratis een halve kraam tot je beschikking. Je kan je opgeven voor de vrijmarkt tot 23 april door een mail te sturen naar oranjecomitewernhout@gmail.com. Na het succes van vorig jaar, hopen we jullie dit jaar te zien op Koningsdag, zaterdag 27 april a.s. aan de Wernhoutseweg!

Koningsdagbingo op de St. Jozefschool


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief