De stralende winnaar neemt de prijzen in ontvangst.
De stralende winnaar neemt de prijzen in ontvangst. Foto: Robert v. Gils

Outlaws sluiten tennisseizoen af met Johan Raats als winnaar

Sport en vereniging

ZUNDERT - De Outlaws spelen gedurende het winterseizoen op zaterdag-middag van 14.00 tot 16.00 uur een (recreatieve) dubbelspel competitie met wisselende partners. De tennishal is hun domein. Meedoen is echter belangrijker dan winnen. En daarbij zijn sportiviteit en de gezellige nazit belangrijke factoren. Dus eigenlijk zijn alle spelers wekelijks een beetje winnaars.

Voorafgaande aan de prijsuitreiking was er zaterdagmiddag een sportief onderling toernooi. Na een openingswoordje door de winnaar van dat toernooi Adrie van Beek, ontvingen de beste spelers uit handen van hem diverse leuke prijzen. All-over Winnaar werd ditmaal Johan Raats en op de 2e plaats eindigde Kees de Waard. En 3e werd Charles van Elsacker. Er wordt bij de puntentelling gekeken naar gemiddeldes. Dit omdat uiteindelijk niet alle spelers evenveel wedstrijden speelde. Een prima telling waarbij zodoende alle deelnemers eerlijk kanshebber zijn. Na de prijsuitreiking was er nog een gezellige nazit met alle spelers.
Voor vele tennissende heren is De Leeuwerik gedurende de winter hun domein op zaterdag. Bij de Outlaws hoef je dus geen team te zijn maar kun je ook alleen of met een maatje inschrijven. In de ochtend wordt er wel in teams van minimaal 3 man gespeeld en in de namiddag in teams van minimaal 2 man. Zijn er heren die het komende winterseizoen interesse hebben om ergens bij aan te sluiten dan kunnen zij contact opnemen met De Leeuwerik 076-5976767.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief