Repelsteeltje productie 2018.
Repelsteeltje productie 2018. Foto: Repelsteeltjes

Inschrijven voor 'Repel' kan vanaf nu digitaal

Sport en vereniging

ZUNDERT– Repelsteeltjes trapt dit seizoen af met drie workshops op 7, 14 en 21 juni. Deze zijn ideaal voor jongeren die Repelsteeltjes eens uit willen proberen. Het is namelijk gebaseerd op de reguliere repetities met drama, zingen en dansen. Als je al bekend bent met “Repel” ben je ook van harte welkom. Schrijf je in!

Iedere workshop bevat de onderdelen drama, zang en dans en zijn al een beetje gericht op de productie van het komende seizoen. Deelnemers hoeven geen ervaring te hebben om mee te doen, maar dat mag wel. We starten samen, zodat iedereen elkaar leert kennen. Daarna wordt de groep opgesplitst. Deelnemers worden verwacht van 19.30 tot 22.00 uur bij t’ Stokperdje Zundert (zaal open:19.15u).

Corso
Wat de titel al doet vermoeden is dat de productie van dit jaar een musical wordt met als thema Bloemencorso Zundert. Verder houdt Repelsteeltjes alle ideeën rondom Corso nog even voor zich. Als "Repel" word je uiteraard snel op de hoogte gebracht! Voor alle anderen geldt: Houd de socials en de website in de gaten voor het laatste nieuws!


Schrijf je in
Deelnemen aan Repelsteeltjes kan als je in de gemeente Zundert woont en in 2019 naar de brugklas gaat of ouder bent (met een maximumleeftijd van 20 jaar). Deelnemers kunnen dus ook later besluiten om zich in te schrijven voor het seizoen. Aanmelden kan digitaal via de gloednieuwe website waar ook meer informatie te vinden is: repelsteeltjes.nl
Vragen? Neem contact op via info@repelsteeltjes.nl of stuur een bericht via facebook.com/repelsteeltjes. Sinds kort is Repel ook op Insta! Instagram.com/repelsteeltjes_zundert



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief