Afbeelding
Foto: Charles van Campenhout

Kunstenaars zetten deuren open tijdens Kunstroute Zundert

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - In Zundert vindt komend weekeinde weer de jaarlijkse Kunstroute Zundert plaats. Hierbij stellen beeldend kunstenaars uit de gemeente Zundert zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur hun atelier open voor het publiek.

Dit jaar doen er maar liefst 27 kunstenaars - in alle mogelijke disciplines op zowel amateur als (semi-)professioneel niveau - op achttien verschillende locaties mee. Kunstroute Zundert wordt ieder jaar in het derde weekend van mei gehouden. door Stichting Beeldend Centrum Zundert.

Publieksprijs

Vorig jaar was de introductie van de Publieksprijs een groot succes. Beeldend kunstenaar Debbie Nijland uit Klein Zundert was winnares en bepaalde het thema 'Schokkend' voor de gezamenlijke expositie die gehouden wordt in het Van Goghhuis in Zundert. Dit is tevens het startpunt van de Kunstroute en hier kunt u ook de uitgebreide brochure met informatie over de deelnemende kunstenaars en een gedetailleerde route/fietskaart en ophalen. Bezoekers kunnen hier ook hun stem uitbrengen voor de Publieksprijs 2019.

Officiële opening

De opening wordt vrijdagavond 17 mei om 19.00 verricht door (waarnemend) burgemeester Leny Poppe-de Loof in het Van Goghhuis aan de Markt 26 te Zundert. Belangstellenden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief