Het was een warme editie van de Van Goghloop.
Het was een warme editie van de Van Goghloop. (Foto: Charles van Campenhout)
fotoalbum

Lekker weer tijdens Van Goghloop Zundert 2019

ZUNDERT - Tijdens de twaalfde editie Van Goghloop Zundert liepen zaterdag 1 juni deelnemers weer op drie verschillende afstanden. Bij twee afstanden was deelname in wedstrijdvorm mogelijk. 


Deelnemers konden deelnemen op de volgende afstanden; proeftijd 2,5 km prestatieloop, Van den Buijs Sanidrome 5 km wedstrijdloop, Van den Buijs Sanidrome 5 km  prestatieloop, WAM 10 km wedstrijdloop en WAM 10 km prestatieloop. Ook werd er een kinderloop georganiseerd op de afstanden 500 meter en 1000 meter. 

De 5 km wedstrijdloop was het hoofdnummer van de dag. Hier kwam Lahsene Bouchikhi met 00:14:29 als eerste over de finish.  Op de 10 km wedstrijdloop finishte Rick Hartogs van vereniging DAK als eerste met een tijd van 00:31:21. Op de 2,5 km prestatieloop was Louis van Oorschot eerste. Hij kwam binnen tien minuten over de finish. 

Kijk voor de rest van de uitslagen hier. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief