Afbeelding
Foto: Addo Sprangers

Kindertheater tijdens Zomer van Zundert

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

ZUNDERT - CultuurCentrum De Schroef aan de Molenstraat in Zundert zet komende zondag om 11.00 uur haar deuren open voor de familievoorstelling Mis Poes! welke wordt geregisseerd door Irene Laros en  Willem Jan de Jong. Een voorstelling vol avontuur voor iedereen vanaf 3 jaar. Deze uitvoering is een onderdeel van Zomer van Zundert.
 

De voorstelling Mis Poes! gaat over lapjeskat Mies die op een dag haar lapjesvacht is verloren. Samen met de buurtbeesten gaat ze op pad om haar lapjesvacht terug te vinden. Poppenspeelster Irene Laros was al eerder in de Zomer van Zundert te zien met haar kindertheater. In deze voorstelling werkt ze met zogenaamde stangpoppen en grote pop-ups. Een voorstelling die iedereen aan het lachen maakt, zowel kinderen als ouderen. Iedereen die zelf een leuke, bij de voorstelling passende toegangskaart maakt, mag gratis naar binnen. Lever deze toegangskaart in aan de ingang van CultuurCentrum De Schroef

Talentenjacht

Naast de voorstelling Mis Poes! is er dit weekend nog meer te doen tijdens Zomer van Zundert. Zo figureert Het Gele Huis twee dagen lang als een Teken Toko waarin verschillende vormen van illustratie aan bod komen, zoals henna tatoeëren, blind tekenen en zelf inkt maken. Ook vindt talentenjacht 'Zundert's Got Talent' plaats, georganiseerd door Jongerenwerk Zundert, waar talenten te zien zijn op het snijvlak van theater, dans en muziek. Surf voor het volledige programma van Zomer van Zundert naar www.zomervanzundert.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief