Logo internetbode.nl/zundert

Gerard en Aram de Wagenaar nieuwe eigenaars restaurant de Eetkamer

  Bedrijvig Nieuws

WERNHOUT - Gerard en Aram de Wagenaar mogen zich sinds januari 2017 de nieuwe eigenaars van de Eetkamer noemen maar toch zijn zij zelf helemaal niet nieuw in het Wernhoutse restaurant. Beide heren zijn er namelijk al vier jaar werkzaam. Aram is kok en Gerard is gastheer, dat was zo en dat blijft zo.


De Eetkamer straalt een huiselijke en gezellige sfeer uit, de gasten zullen zich al vlug thuis voelen in het karakteristieke pandje aan de Wernhoutseweg. Dat is hetgeen waar gastheer Gerard altijd als eerste voor zal zorgen. Aram doet het werk in de keuken. “Zo heeft ieder zijn ding”, vertelt Gerard. “De persoonlijke aandacht voor de gasten is belangrijk. Alles kan geregeld worden bij ons. Neem nou laatst een jarige klant die dol is op boerenkool met worst. We hebben er zelf een passend toetje bij bedacht; een heerlijke vlaflip… en voila! Iedereen blij en tevree!” En daar gaat het om, leggen de heren eensgezind uit.

Specialiteiten Op 6 april aanstaande verschijnt er een nieuwe specialiteitenkaart, deze wisselt steeds per drie maanden. De klassiekers blijven uiteraard het hele jaar door op de kaart. Het aspergeseizoen gaat nu beginnen en het echtpaar Aram en Gerard kiest voor de echte Brabantse asperge. “De asperges die wij hebben, smaken nét wat zoeter”, aldus Aram. De huisgemaakte aspergelikeur staat fraai, in mooie flessen, te rijpen. Het keuzemenu is vervangen door een zogenaamde wandeling door de specialiteitenkaart. De klant geeft hierbij aan wat hij niet lekker vindt en vervolgens zorgt het team in de keuken voor de heerlijkste gerechten. Dit concept is mogelijk vanaf drie gangen, voor de aantrekkelijke prijs van 27,50 euro.

Kwaliteit en gastvrijheid Kinderen zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom in de Eetkamer. Bij een kindermenu hoort volgens Gerard niet noodzakelijk een vette snack, een kleine portie van een gerecht is ook mogelijk. En wanneer de jongste gasten zich mochten gaan vervelen zal Gerard een kleurplaat op tafel toveren. Ten slotte wil Aram nog even kwijt dat de gasten zich geen zorgen hoeven te maken over de kwaliteit van het rundvlees. “Hier wordt alleen eerlijk Hollands rundvlees bereid, we kopen dit vlees, binnen een straal van 50 kilometer  van dit pand.” En zo gaan kwaliteit en gastvrijheid hand in hand in de Wernhoutse Eetkamer.

Restaurant de Eetkamer, Wernhoutseweg 80, 4884 AX Wernhout, Telefoon 076-5991990, e-mail: deeetkamer@live.nl  en volg ons op facebook: de eetkamer

BIJDRAGE SASKIA ROKS<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief