Alex Mussers (links) neemt de sleutel van de dertigste bedrijfswagen in ontvangst van Leon van de Merbel. FOTO ELS ROMMERS
Alex Mussers (links) neemt de sleutel van de dertigste bedrijfswagen in ontvangst van Leon van de Merbel. FOTO ELS ROMMERS (Foto: Els Rommers)

Auto Indumij Etten-Leur levert dertigste bus aan Bresam Heftrucks

  Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR – Dat één en één ook drie kan zijn in zakelijk opzicht bewijzen Bresam Heftrucks en Auto Indumij Etten-Leur. Alex Mussers van Bresam Heftrucks zocht een betrouwbare lokale partner voor de levering van zijn bedrijfswagens en vond die in Leon van de Merbel, accountmanager zakelijke markt van de Renault vestiging in Etten-Leur. Inmiddels zijn ze dertien jaar en dertig bedrijfswagens verder!  


DOOR ELS ROMMERS

Donderdagmiddag, 14.00 uur. Een gemêleerd gezelschap schaart zich rond de vergadertafel van Bresam Heftrucks. De reden van de afspraak? Even officieel stilstaan bij de levering van de dertigste servicebus van Auto Indumij Etten-Leur aan Bresam Heftrucks. De sfeer is gemoedelijk, grappen vliegen over en weer, maar zodra het over afspraken gaat, wordt de toon ernstiger. Want beide bedrijven nemen dit aspect van het zakendoen bijzonder serieus.

Belofte maakt schuld

"Een man een man, een woord een woord, dat gezegde staat bij ons hoog in het vaandel", maakt Bresam eigenaar Alex meteen duidelijk. "Zo steek ik zelf in elkaar, dat mogen al onze klanten van ons verwachten en dat eisen wij bovendien van onze leveranciers." Het is stevige en klare taal van een man die naar eigen zeggen vaak genoeg teleurgesteld is en op die manier geen zaken wenst te doen. "We zijn recht door zee, robuust en transparant. Ons serviceniveau is hoog, héél hoog", onderstreept de eigenaar die onder andere oranje als bedrijfskleur heeft gekozen. "Dat is namelijk het symbool voor geluk", licht hij nader toe.

Waardig visitekaartje

Het is de opvallende mix van die  instinctieve gevoeligheid, zijn eerlijkheid en zijn zakelijke nuchterheid die ertoe geleid hebben dat Bresam Heftrucks zo groot geworden is. "Inmiddels hebben wij meerdere vestigingen in Nederland en zelfs één in Spanje", aldus de kleurrijke eigenaar. "Bovendien is het bedrijf uitgebreid met Quick Rentals in Almere, waarmee wij een allround intern transportspecialist zijn geworden. Het betekent ook dat onze servicemonteurs heel wat afstanden afleggen. Het vervoer moet daarom goed zijn, qua comfort én functionaliteit. Dat vraagt om optimaal uitgeruste bussen die ook nog eens een waardig visitekaartje van ons bedrijf op de weg vormen."

Heldere afspraken

Met die heldere opdracht ging Leon van de Merbel dertien jaar geleden aan de slag. Hij leverde wat hij beloofde en dat was het startschot van een vruchtbare samenwerking waar beide partijen uitermate content mee zijn. "Voor ik twintig jaar geleden exclusief voor Renault ben gaan werken, was ik ook verkoper van DAF-trucks. Dus ik begrijp heel goed waar goede bedrijfsauto's aan moeten voldoen. En ook dat praatjes geen gaatjes vullen", geeft de accountmanager van Renault te kennen. "Het mag dan onderling klikken, maar onze relatie zou kort van duur zijn als wij onze afspraken niet nakomen. En terecht", voegt Leon daaraan toe.

Vruchtbare samenwerking

"Alex is een rechtvaardige, loyale werkgever", kenschetst Rick Vervaart, operationeel directeur van Bresam Heftrucks, de man met wie hij nauw samenwerkt. "Hij investeert in zijn personeel, steekt zijn nek voor hen uit. Maar het respect moet wel van twee kanten komen. Dat is ook hoe Alex zaken doet. Daar past een dealer bij die uit hetzelfde hout gesneden is." Alex knikt instemmend. "Auto Indumij, en in het bijzonder Leon van de Merbel, heeft bewezen de flexibele bedrijfswagenleverancier en onderhoudspartner te zijn waar wij behoefte aan hebben. Leon denkt met ons mee en heeft weinig woorden nodig om te weten welke acties hij in moet zetten. Dat wij dat waarderen blijkt uit het feit dat wij alweer de dertigste bus van Auto Indumij in bedrijf hebben genomen. Wij vormen een mooi voorbeeld van twee lokale bedrijven die door een goede samenwerking de regionale economie versterken."

Bresam Heftrucks, Mon Plaisir 35, 4879 AK Etten-Leur, 076-5089260, www.bresam-heftrucks.nl, info@bresam-heftrucks.nl

Auto Indumij Etten-Leur, Ecustraat 5, 4879 NP Etten-Leur,  076-5039300, www.renault-indumij.nl
Leon van de Merbel, accountmanager zakelijke markt in de regio, 06-21396907
Gesponsord artikel

Auto Indumij
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief