Jan van Sundert in Etten-Leur al 50 jaar een begrip
Vlnr: Ben, Brigit, Nelly (vrouw van Jan) en Michel.
Vlnr: Ben, Brigit, Nelly (vrouw van Jan) en Michel. (Foto: Jeroen van Eijndhoven / Beeld Werkt)

Jan van Sundert in Etten-Leur al 50 jaar een begrip

  Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR - Jan van Sundert: Gewoon goed in keukens, badkamers, tegels en sauna's. Het bedrijf dat gevestigd is aan de Lokkerdreef 10 op industrieterrein Vosdonk is al vijftig jaar een begrip in Etten-Leur en ver daarbuiten.


Jan van Sundert en zijn vrouw Nelly startten in 1969 met hun bedrijf aan huis aan de Zundertseweg, waar ze bouwmaterialen en tegels verkochten. Zonen Ben en Ruud namen het bedrijf in 1983 gedeeltelijk over, in '88 helemaal. In 1987 begint Jan van Sundert met de verkoop van keukens, terwijl het magazijn naar elders wordt verplaatst, omdat het te klein werd.

Historie

In 1998 verhuist het bedrijf naar Industrieterrein Vosdonk. Helaas maakt Jan dit allemaal niet meer mee na zijn plotselinge overlijden in 1996. De belangrijkste gebeurtenissen waren: de uitbreiding van het magazijn en de keukenshowroom in 2006 (één van de vele uitbreidingen), de komst van de derde generatie in 2011 (Ruud verkoopt zijn aandelen aan Michel, de zoon van Ben) en recent nog - in 2018 - de uitbreiding van de 1000 m2 'extra' badkamershowroom. En nu is er dan het 50-jarig bestaan van Jan van Sundert met aan het roer een driekoppige directie: Ben, zijn vrouw Brigit en Michel.

De grootste showroom van de Benelux

Anno 2019 bevat het bedrijf 5.500 m2 aan keukens, badkamers tegels en sauna's en heeft daarmee de grootste showroom van de Benelux. Het vakbekwame personeel - en dat zijn er ruim vijftig – staat klaar om de consumenten vakkundig te adviseren. Service, kwaliteit én een scherpe prijs staan bij Jan van Sundert hoog in het vaandel. Als klant kun je terecht voor het totaalplaatje: van ontwerp tot uitvoering. Op deze manier slaag je in één keer. Consumenten blijken erg tevreden over dit concept want het bedrijf scoort namelijk op basis van al hun klantbeoordelingen gemiddeld een 9,4! 

Meerdere generaties

Meerdere generaties klanten heeft Jan van Sundert in de afgelopen 50 jaar geholpen. Ouders die in het verleden een keuken of badkamer bij het bedrijf kochten, stuurden later hun kinderen naar Jan van Sundert voor advies bij de inrichting van hun (nieuwe) woning. Ook mond-tot-mond reclame zorgt ervoor dat veel mensen de weg naar de showroom aan de Lokkerdreef weten te vinden.

Online

Jan van Sundert gaat ook met het digitale tijdperk mee. Het bedrijf tilt de website momenteel naar een hoger niveau, zodat daar straks ook producten kunnen worden besteld. Daarnaast denkt de keuken-, badkamer- en tegelspecialist aan het aanbieden van online adviesgesprekken, zodat klanten niet eerst naar de winkel hoeven te komen voor een ontwerp. "Het is juist onze taak om mensen zo goed mogelijk met hun ontwerp te helpen." Ook in de winkel vinden digitale ontwikkelingen plaats. Adviseurs ontwerpen aan de hand van een moderne 3D-teken-programma. Zo zie je meteen hoe je droomkeuken of badkamer eruit komt te zien. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Loop gerust eens binnen of maak direct online een afspraak.Gesponsord artikel

Jan van Sundert B.V.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>