ViaLieke is een nieuwe makelaar in de gemeente Zundert.
ViaLieke is een nieuwe makelaar in de gemeente Zundert. Foto: Heleen Verburg

ViaLieke: veelbelovende makelaar in Zundert

Door: Heleen Verburg Bedrijvig Nieuws

ZUNDERT - ViaLieke is een nieuwe makelaar in de gemeente Zundert. Lieke Martens-Vermeeren heeft de verkoper van een huis veel te bieden. Persoonlijk en betrokken gaat zij samen met u op zoek naar de beste koper voor uw huis. 

Lieke mag dan een nieuwe makelaar in de gemeente Zundert zijn, als voormalig financieel adviseur bij de Rabobank heeft ze de gemeente en de plaatselijke huizenmarkt erg goed leren kennen. Ze hielp mensen bij het zoeken naar een passende hypotheek en leverde daarbij maatwerk. Een paar jaar geleden besloot deze gedreven jonge vrouw zich om te scholen tot makelaar. Inmiddels woont de uit Rijsbergen afkomstige Lieke al weer vier jaar in Klein Zundert.

Je eigen huis

De meeste mensen verkopen slechts enkele malen in hun leven een huis. Lieke vertelt: “Een huis heeft veel emotionele waarde. Mensen moeten zich er prettig voelen. Je huis moet een plek zijn waar je helemaal jezelf kunt zijn en kunt doen en laten wat je fijn vindt. Je huis past als het ware als een tweede huid om je heen”. Soms echter veranderen iemands omstandigheden waardoor het bestaande huis niet meer zo goed past. “Wat ook de reden van de verkoop is, ik wil de verkoper maatwerk bieden, waarbij het belangrijk is dat we een klik hebben en dat men vertrouwen heeft in mijn ondersteuning. Ik speel daarbij in op de wensen van mijn klanten”.

Betrokken

ViaLieke wil zich duidelijk onderscheiden van de traditionele makelaardij. Lieke heeft bewust gekozen voor een bedrijfsnaam met haar voornaam. Ze vindt het belangrijk dat verkopers voor haar kiezen om wie ze is en dat haar dienstverlening bij hen past. In het verkooptraject is sprake van gelijkwaardigheid, vertrouwen en veel persoonlijk contact.

Dienstverleningspakket

ViaLieke biedt doelgerichte ondersteuning bij de promotie van een huis. “Ik ga er actief de markt mee op en wacht niet af tot een aspirant koper zich bij mij meldt”. Met haar achtergrond in de bankwereld heeft Lieke veel juridische en financiële kennis van alles wat bij de verkoop en koop van een huis komt kijken. “Het is mijn passie om die kennis in te zetten en alles wat tijdens het verkoopproces speelt, uit te leggen in voor iedereen begrijpelijke taal. Ook heb ik een duidelijk stappenplan en sta ik open voor elke vraag van mijn klanten”. In het pakket van dienstverlening van ViaLieke bevindt zich standaard een aantal zaken, zoals een bouwtechnische keuring, een brochure met een mooie fotoreportage van het huis, promotie via bekende websites en social media en een digitaal klantendossier waar klanten online al hun informatie kunnen delen met de makelaar. “Maar natuurlijk kunnen mensen die minder vertrouwd zijn met een computer of internet alle informatie ook nog gewoon op papier aanleveren”, stelt Lieke duidelijk. “Mijn dienstverlening is voor iedereen. Graag kom ik vrijblijvend bij u langs om te kijken wat ik voor u kan betekenen”. 

ViaLieke Makelaardij, Pastoor van Vessemstraat 28, 4882 NJ Klein Zundert, tel. (076) 5963279, www.vialiekemakelaardij.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief