Richard & Jennifer Verhulst keurslager
Richard en Jennifer voor hun slagerij
Richard en Jennifer voor hun slagerij (Foto: FOTO HELEEN VERBURG)

Richard & Jennifer Verhulst keurslager

  Bedrijvig Nieuws

ZUNDERT - Afgelopen augustus namen Richard en Jennifer Verhulst de keurslagerij van Edgard Hendrikx aan Molenstraat over. Zo’n anderhalf jaar daarvoor verruilde Richard zijn baan in een vlees verwerkend bedrijf voor een baan bij deze keurslager om zich voor te bereiden op de overname. Drie maanden na de overname prijkt nu ook de nieuwe naam op de gevel van de winkel.


DOOR: HELEEN VERBURG

Trots zijn ze, Richard Verhulst en zijn vrouw Jennifer. Het is nu echt hun slagerij geworden. En dat is duidelijk te zien op de gevel van de winkel.

“De afgelopen drie maanden hebben we gebruikt om aan de voor ons nieuwe situatie als eigenaar van de winkel te wennen. Dat is nu bezegeld met de naamswijziging”, vertelt een blije Richard.

“We zijn helemaal klaar voor de drukke decembermaand”, aldus Jennifer die in januari hun tweede kind verwacht. En lachend voegt ze er aan toe: “Laten we daarom hopen dat de kleine netjes blijft zitten tot de uitgerekende datum”.

Veranderingen

In beginsel zetten Richard en Jennifer de zaak op de oude voet voort. Wel zullen ze nieuwe dingen aan het assortiment en de werkwijze toevoegen.

Zo komen er lekkere, uiteraard zelfgemaakte, salades, bijvoorbeeld een carpacciosalade.

En Richard voegt toe: “We gaan ook met een gewijzigd maaltijdconcept werken. Dit houdt in dat de klant uit een aantal vaste ingrediënten , waaronder aardappels, groenten en natuurlijk vlees, zijn eigen maaltijd kan samenstellen en ook de grootte van een portie kan bepalen”.

Verder blijven Richard en Jennifer voor speciale gelegenheden verschillende vleespakketten aanbieden, zoals voor de barbecue. Desgewenst is het mogelijk af te wijken van de standaardpakketten. “We willen namelijk maatwerk leveren en zo aansluiten bij de wensen van onze klanten”, stelt Jennifer.

Kwaliteit

Richard en Jennifer geloven in een lekker stukje vers vlees. Het is daarbij belangrijk dat vlees na de slacht van het dier een tijdje kan rusten, dat komt de smaak ten goede. In dat kader heeft Richard nog een leuke anekdote te vertellen: “Een paar jaar geleden heb ik nog eens een biefstukje gekocht dat niet bij een ambachtelijke slagerij vandaan kwam. Ik heb het niet opgegeten, na een paar happen had ik genoeg gehad. Het smaakverschil was te groot”.

Medewerkers

Alle medewerkers die bij Edgard Hendrikx in dienst waren, zijn overgenomen. Zelfs Edgard is nog wekelijks in de winkel te vinden. Gemiddeld werkt hij er dan een dag maar hij is in overleg ook beschikbaar als achterwacht, bijv. tijdens een vakantie of de bevalling van Jennifer.

Richard & Jennifer Verhulst, keurslager

Molenstraat 190

4881 GH Zundert

Tel. (076) 5972301

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>