Wmo-organisatie voor hulp bij het huishouden in Zundert

  Bedrijvig Nieuws

ZUNDERT - Poetszorg is een door de gemeente gecontracteerde Wmo-partij voor huishoudelijke ondersteuning in de gemeente Zundert. Dit betekent dat iedereen met een ‘indicatie huishoudelijke ondersteuning’ voor Poetszorg kan kiezen of naar Poetszorg kan overstappen.


Natuurlijk schoon
Poetszorg werkt met eigen, duurzame- en milieuvriendelijke poetsmiddelen. Deze worden onder het motto ‘goed gereedschap is het halve werk’ gratis ter beschikking gesteld. Zo blijft er tijd over voor het sociale aspect, zoals een goed gesprek en een kopje koffie.

Mensen-mensen
Bij Poetszorg werken échte mensen-mensen die conform CAO worden betaald. Zij zijn sociaal en weten van aanpakken. Vaste hulpen uit de buurt, die wekelijks op een vast tijdstip komen helpen.
Daarnaast is in elke stad en regio waar Poetszorg actief is één aanspreekpunt beschikbaar: de coördinator.

Dankbaar
Ben jij of ken jij iemand die huishoudelijke ondersteuning nodig heeft? Of zoek je dankbaar werk in de huishoudelijke ondersteuning? Maak dan kennis met Poetszorg.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op onze website www.poetszorg.nl of bel naar 085-0761100.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Serviceadviseur

Almkerk

bezorgers weekkrant

Nieuwendijk en Veen

Assistent-beheerder m/v

Bergen op Zoom

Loodsmedewerker

Zundert

Orderpicker

Tholen