Liony Keizer in haar stijlvol ingerichte zaak in Zundert.
Liony Keizer in haar stijlvol ingerichte zaak in Zundert. (Foto: Addo Sprangers)

Lio’s Baby World biedt net dat beetje meer

  Bedrijvig Nieuws

ZUNDERT - Goed nieuws voor wie op zoek is naar een baby spa die net wat meer te bieden heeft dan ‘gewone’ baby spa’s: aan de Molenstraat 24 in Zundert is op 6 november Lio’s Baby World geopend. “Mijn zaak is het beste te vergelijken met een baby winkel Plus,” aldus eigenaresse Liony Keizer.


DOOR ADDO SPRANGERS

Ze is met haar vriend woonachtig net over de grens, maar komt oorspronkelijk uit Rotterdam waar ze 25 jaar lang als pedagogisch leidster in de kinderopvang werkte. “Vrienden van ons hebben ook een baby spa. Zoiets wilde ik ook wel doen, maar dan net iets anders.

Toen we hier in Zundert dit winkelpand leeg zagen staan, was de stap snel gezet.” Lio’s Baby World is eerst en vooral een baby spa waar op professionele wijze hydrotherapie (ook wel bekend als floaten) en shantala babymassage wordt gegeven. “Floaten helpt vooral bij de spierontspanning van baby’s en heeft een positieve werking bij bijvoorbeeld darmkrampjes en overstrekken,” vertelt Liony.

“Shantala babymassage wordt vaak gegeven aan bijvoorbeeld te vroeg geboren baby’s. Het helpt de baby in zijn ontwikkeling en in het hechtingsproces. Daarnaast is het, zeker zo belangrijk, een momentje voor ouders en kinderen alléén.” Niet voor niets is in Lio’s Baby World een knus hoekje voor moeder en baby ingericht. “Hier kunnen ze rustig even zitten.

In de toekomst hoop ik ook een soort Mama Café te kunnen houden waar moeders ervaringen kunnen uitwisselen en waar ze over onzekerheden kunnen praten. Daar is in deze tijd wel behoefte aan.”

In Lio’s Baby World is ook kinderkleding tot maatje 98 te vinden, naast bijvoorbeeld speelgoed. Het assortiment wordt binnenkort uitgebreid met alle mogelijke toebehoren, specifiek gericht op alles wat er komt kijken bij een baby. Van zwangerschap tot het opgroeien tot peuter.

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief