Het was een geslaagde editie!
Het was een geslaagde editie! (Foto: Charles Luijten)
fotoalbum

Flinke maar gezellige drukte op 43ste Boerendag

  cultuur

RIJSBERGEN - Ze moesten een jaartje wachten, omdat Boerendag vorig jaar vanwege de extreem hoge temperaturen niet door ging. Dit jaar waren de weergoden in een goede bui. Ze trakteerden het nostalgisch cultureel evenement dan ook op prima weer. Dat bracht op de Tiggeltseberg heel wat volk op de been.


Er viel weer volop te zien en te genieten. De organisatie spreekt van een geslaagde Boerendag, waar de hele dag door een gezellige sfeer hing. Kinderen konden zich volop uitleven in de draaimolen, de schommel, de zandberg en nog veel meer. Waar men ook keek, overal was er een hoop beweging.

Het thema dit jaar was het vieren van een ouderwetse gouden boerenbruiloft. Dit resulteerde in een prachtig schouwspel en demonstraties met legendarisch boerentuig. Kortom de bezoeker kwam ogen tekort op de 43ste Boerendag. 
 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief