CLTV Zundert neemt aandelen Transportbedrijf Erik Tax BV over

CLTV Zundert neemt aandelen Transportbedrijf Erik Tax BV over

  Economie

ZUNDERT - CLTV Zundert heeft met terugwerkende kracht, vanaf 1 januari van dit jaar, de aandelen van Transportbedrijf Erik Tax BV overgenomen.


De eigenaren van het transportbedrijf, Erik en Manuela Tax, waren al enige tijd op zoek naar een partner om haar activiteiten op termijn voort te zetten. De activiteiten van het bedrijf betreffen met name het verzamelen, verladen en transporteren van boomkwekerijproducten. Al ruim vijf jaar wordt de locatie van CLTV Zundert hiervoor gebruikt als centrale op- en overslagplaats.

Belang

Aangezien de activiteiten van Transportbedrijf Erik Tax BV van groot belang zijn voor de boomkwekerij-leden van CLTV Zundert, vindt het bestuur dat deze dienstverlening behouden moet blijven. Zij is ervan overtuigd dat deze activiteiten ook prima geïntegreerd kunnen worden met haar huidige activiteiten en dat er op meerdere fronten voordelen behaald kunnen worden.

Zowel Erik als Manuela Tax zullen blijven de komende jaren betrokken bij het bedrijf.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>