Foto: Politie

Mishandeling in villa Wernhout maandag in Bureau Brabant

  Politie

WERNHOUT - Voor het opsporingsprogramma Bureau Brabant bij Omroep Brabant van maandag 25 maart zijn woensdag opnamen gemaakt op de Wernhoutesweg in Wernhout.


In een villa aan de Wernhoutseweg werden op donderdag 22 november vorig jaar een 46-jarige man en zijn 38-jarige vriendin door vier mannen tegen hun wil vastgehouden en fors mishandeld. Het stel verbleef vanaf de zomer van 2018 tegen vergoeding in de ruime vrijstaande woning met schuur. Als tegenprestatie moesten ze een oogje houden op de schuur waarin regelmatig hennep gedroogd wordt.

Donderdagochtend 22 november ontdekten ze dat de schuur was opengebroken en dat een groot deel van de gedroogde hennep was gestolen. Ze stelden de eigenaar van de hennep - hiermee wordt níet de eigenaar van de villa bedoeld -  in kennis, waarna later op de dag vier mannen bij hen verhaal kwamen halen. Het stel werd door het viertal verantwoordelijk gehouden en daarna mishandeld. De man werd met onder andere een strijkbout en een boormachine toegetakeld.

Er zijn beveiligingsbeelden waar de vier mannen op staan. Van twee van hen is de identiteit bekend, van de andere twee niet. Dit zijn de mannen die de bewoner martelden.  

De eerste uitzending van Bureau Brabant op maandag 25 maart is om 18.00 uur. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Krantenbezorger

Nieuwendijk Genderen Hank

verpleegkundige

weert

bezorger

rijsbergen

Elektro/onderhoudsmonteur

bergen op zoom

Raad van Commissarissen

Zundert - Rucphen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief