Foto: Google Maps

Klap met bierfles in Rijsbergen maandag in Bureau Brabant

  Politie

RIJSBERGEN - Het opsporingsprogramma Bureau Brabant bij Omroep Brabant besteedt op maandag 15 april aandacht aan een geval van mishandeling dat vorig jaar juni plaatsvond bij café Jolly Jester aan de Sint Bavostraat in Rijsbergen.


In de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 juni liep een man omstreeks 01.45 uur het café uit. Bij het weggaan trof hij nog enkele bekenden waarmee hij een praatje maakte, maar onverwacht kreeg hij van een onbekende een klap met een bierfles. Hierdoor ging het slachtoffer knock-out. Hij kwam pas weer bij in de ambulance.

De man bleek door één van de inzittenden van een paars/blauwe auto te zijn geslagen. De verdachten stapten daarna weer in en reden weg. Getuigen spraken van personen van mogelijk Oost-Europese afkomst.  

In Bureau Brabant zijn maandag bewakingsbeelden te zien. De eerste uitzending is om 18.00 uur. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief