Foto: Perry Roovers/SQ Vision

Dode en zes gewonden bij ongeval Achtmaal

  Politie

ACHTMAAL - Bij een ernstig ongeluk op de Achtmaalseweg bij de kruising met de Blokenstraat in Achtmaal is zaterdagavond een persoon om het leven gekomen. Zes andere mensen zijn gewond geraakt. Alle slachtoffers zijn afkomstig uit Rijsbergen.


Twee auto's kwamen omstreeks 22.20 uur frontaal met elkaar in botsing. In de twee voertuigen bevonden zich in totaal zeven personen, waarvan er meerdere bekneld zaten. Diverse hulpdiensten kwamen ter plekke, waaronder twee traumahelikopters, zeven ambulances en drie brandweerwagens.

Een van de slachtoffers, een 27-jarige bestuurder, overleed ter plaatse. De andere zes mensen zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeluk. In verband hiermee was de Achtmaalseweg lange tijd afgesloten.

De 23-jarige bestuurder van een van de auto's is als verdachte aangehouden. Dat is een standaard procedure bij een dodelijk ongeval. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief