Foto: Opsporing Verzocht

Zware mishandeling in Wernhout nogmaals in Bureau Brabant

  Politie

WERNHOUT - Het tv-opsporingsprogramma Bureau Brabant bij Omroep Brabant besteedt maandagavond opnieuw aandacht aan de mishandeling van een 46-jarige man en zijn 38-jarige vriendin in een villa in Wernhout. Het heftige incident vond plaats op donderdagavond 22 november 2018. In de uitzending van 25 maart 2019 was ook al een uitgebreide reconstructie van de zaak te zien en tevens in Opsporing Verzocht.


De slachtoffers werden op die bewuste donderdagavond door vier mannen tegen hun wil vastgehouden en fors mishandeld. Dat gebeurde nadat de man en de vrouw die ochtend tot hun schrik hadden ontdekt dat de schuur was opengebroken en dat een groot deel van de daarin opgeslagen gedroogde hennep was gestolen. Ze stelden hiervan de eigenaar in kennis, waarna later die dag vier mannen bij hen verhaal kwamen halen. De man werd met onder andere met een strijkbout en een boormachine toegetakeld.

Op beveiligingsbeelden staan vier mannen. Van twee van hen is de identiteit bekend, van de andere twee niet. Dit zijn de mannen die de bewoner martelden en zij worden nog door de politie gezocht.

De eerste uitzending van Bureau Brabant is maandag 6 januari om 18.00 uur. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>