Vermissing zakenman uit Rijsbergen op nieuwe Cold Case kalender
Foto: Politie.nl

Vermissing zakenman uit Rijsbergen op nieuwe Cold Case kalender

  Politie

RIJSBERGEN - Wie weet er meer over de vermissing van Gerard Hulscher uit Rijsbergen? De zakenman wordt wordt al bijna 22 jaar vermist. Deze onopgeloste zaak is opgenomen in de jaarlijkse Cold Case kalender van de politie. 


Al vier jaar op rij brengt de politie deze kalender uit, die bestaat uit de 52 weken van het jaar. Bij iedere week wordt één onopgeloste zaak behandeld. In de nieuwe Cold Case kalender van 2020 wordt ook aandacht gevraagd voor de vermissing van Gerard Hulscher.

Op dinsdag 14 juli 1998 vond de politie een uitgebrande auto op een stuk bosgrond in de gemeente Malle, in het noorden van België. De blauwe BMW, type 318 TDS met het kenteken NL-ZL-11 behoorde toe aan de toen 37-jarige zakenman Gerard Hulscher uit Rijsbergen. Hij was toen al twee dagen vermist. Gerard had contacten in de criminele wereld. Hij was samen met zijn zakenpartner eigenaar van Bleu Nile Shipping (BNS) aan de Waalstraat in Rotterdam. BNS verscheepte containers. Gerard had een sterke familieband.

Zijn vader deed pas een jaar later aangifte van de vermissing van zijn zoon, omdat hij altijd de hoop had dat Gerard terug zou komen. De politie kreeg aanwijzingen dat Hulscher vermoord was en daarom is al op verschillende plaatsen gezocht naar zijn lichaam. Maar tot op de dag van vandaag is hij nooit gevonden. Heeft u meer informatie? Laat het alstublieft weten, zodat Gerards familie na al die jaren antwoorden heeft.

De politie roept iedereen die meer weet over de zaak op om zich te melden. Er is een beloning van 15.000 euro beschikbaar voor de gouden tip.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures