V.V. Zundert komt tekort

Zundert was de gehele wedstrijd de onderliggende partij. Een beter voetballende tegenstander Zeelandia-Middelburg drukte in de tweede helft door en scoorde, zoals vaker dit seizoen, in totaal vier doelpunten. Eindstand 0-4.

Door blessures en vakanties miste Zundert een drietal vaste krachten tegen nummer vijf Zeelandia-Middelburg. Zundert had, wellicht door de wisselingen in het basiselftal moeite elkaar te vinden. De eerste kans was voor de bezoekers, maar keeper Thomas van Nederkassel was paraat. De eerste helft verliep rommelig en beide ploegen wisten geen echt grote kansen te noteren. Gaynio Aarts kwam een voet te kort om een doorschietende bal binnen te werken en een schot van Tjeu van der Heijden werd door de keeper uit de hoek gedoken. Vlak voor rust kwam Zeelandia enigszins gelukkig op voorsprong. Pieter Dictus gleed bij een Zeeuwse uitbraak uit, waardoor de Zeelandse spits eenvoudig de 0-1 op het scorebord kon zetten.

Direct na rust claimde Zundert een strafschop. Fabian Nelemans leek binnen de zestien onderuit te worden getrokken. De dienstdoende leidsman, die een groot aantal gele kaarten aan beide partijen gaf voor relatief kleine overtredingen, wilde echter van niets weten. Even later werd een inzet van Ferdi Hereijgers uit een vrije trap geblokt. Ook de 2-0 viel wat ongelukkig. Bij een vermeende achterbal ging Zeelandia door en wist de bal simpel binnen te werken. Zundert wisselde aanvallend door Rick Gommers voor Ferdi te brengen. Echter het Zundertse verzet was gebroken en verdedigend werden er steken gelaten, waardoor Zeelandia de score naar 0-4 kon tillen. Ook de invallers Lars van Elsacker en debutant Mike Daemen konden geen verandering meer in de stand brengen. Door deze nederlaag zakt Zundert akelig dicht naar de onderste regionen en moeten er de komende weken punten worden gepakt!

Lid worden? Dit kan al vanaf 4 jaar. Met de nieuwe team- en wedstrijdvormen zijn er al mogelijkheden vanaf 4 jaar om het voetballen. Ook bij VV Zundert is dit mogelijk. Het is gezond, leerzaam en leuk om op deze leeftijd lekker buiten actief te zijn. Omdat rond deze leeftijd ook de eerste stappen op school gezet worden, wellicht een start met zwemles gemaakt wordt, is het soms lastig in te schatten of uw zoon of dochter dit wel leuk vindt of aan kan. Kom vrijblijvend, met uw zoon of dochter langs op woensdagavond van 18:00 tot 18:45 uur bij de training van onze jongste voetbalsterren! Voor de junioren zijn er naast het voetbal tal van activiteiten, zoals Bingo, Avond(t)urentocht, Jeugdtweedaagse, E&F-kamp, pannenkoekentoernooi, zaalvoetbal en penaltybokaal.

Jeugdbingo Op 8-april organiseert de Activiteitencommissie weer de jaarlijkse Jeugdbingo. Noteer dit alvast in je agenda. Er zijn leuke prijzen te winnen en natuurlijk de hoofdprijs die we nog even geheim houden. Spreek als elftal af dat je allemaal komt om zoveel mogelijk prijzen in de wacht te slepen. En ga alvast oefenen met het roepen van Bingo! Het gevoel om dit te roepen is bijna net zo fijn als op zaterdag een doelpunt maken!

Programma Junioren Zaterdag 25-maart JO9-1–Oosterhout-JO9-1 av.10.00u GroenWit-JO9-3-JO9-2 av.9.30u JO9-3-GroenWit-JO9-4 av.10.00u JO11-1-TSC-JO11-2 av.10.00u. Baronie-JO11-6-JO11-2 av.12.55u RoodWit-JO11-3-JO11-3 av.10.30u MO13-1-DSE-MO13-2 av.11.00u JO13-1-Zwaluwe-JO13-1 av.11.15u JO13-2-Unitas'30-JO13-8 av.13.15u JO15-1-TSC-JO15-2 av.13.00u VVR-JO15-3-JO15-2 av.12.30u MO17-1-Molenschot-MO17-1 av.13.00u TSC-JO17-2-JO17-1 av.11.00u JO17-2-JEKA-JO17-7 av.11.30u Viola-JO19-1-JO19-1 av.14.30u

Senioren Zaterdag 25-maart Zundert-G1-SVG-G3 av.11.30u Bavel-5-Zundert-2 av.16.00u Zundert-3-TheGunners-7 av.15.00u

Zondag 26-maart MadeseBoys-1-Zundert-1 av.14.30u SC-Gastel-2-Zundert-2 av.12.00u Zundert-3-VVR-3 av.12.00u Zundert-4-WDS'19-6 av.10.00u Schijf-5-Zundert-5 av.9.45u VVR-VR2-Zundert-VR1 av.10.00u