Afbeelding

Wielerspatten van wieler-vereniging Sporting Oekel

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - 2e Kerstdag stond na vele jaren van afwezigheid de Kerstcross van wielervereniging Sporting Oekel weer op het programma. Dit mooie evenement was voorheen één van de speerpunten van de vereniging met een mooi deelnemersveld en een groot aantal toeschouwers. En het is weer gelukt, het is een geweldige dag geworden!

Het parkoers waar de renners over moesten was fantastisch. Vanaf de startstreep door weilanden, een maïsveld, heuvels, over een aangelegde brug over de beek, een door ons gecreëerde heuvel om af te sprinten naar de finish in de manege van Stal “de Krochten”. De deelnemers en het publiek vonden het geweldig. Een greep uit de reacties die ons bereikt hebben via mail en Facebook:

- Mijn collega heeft meegereden met jullie Kerstcross. Geweldige organisatie!

- Dikke proficiat met uw organisatie! Respect!

- Complimenten voor de organisatie, erg leuk!

- WBVC: Leuke ambiance bij Sporting Oekel. Finish in de manege. De organisatie heeft het allemaal goed voor elkaar.

Uiteindelijk stonden er 112 renners aan de start, verdeeld over de diverse categorieën. Dit brengt ons de volgende uitslagen:

5-6 jaar: 1. Lotte v. Merrienboer, 2. Sam v. Hoeck, 3. Lente Raats.

7 jaar: 1. Matse Leys, 2. Toon de Peuter, 3. Lars Jochems.

8 jaar: 1. Merel Raats, 2. Lennert Meeusen, 3. Ferre Jacobs.

9-10 jaar: 1. Jelle Wouters, 2. Niels Uijtdewilligen, 3. Luca v.d. Veken.

11-12 jaar: 1. Andries Grootjans, 2. Lucas Janssen, 3. Ruben Meeusen.

13-14 jaar: 1. Rick Meeusen, 2. Tieme Herrygers, 3. Xander v. Dijk.

15-16 jaar: 1. Geert Verheijen, 2. Martijn Rakers, 3. Kevin Haest.

Dames: 1. Marije v. Dun.

50+: 1. Henny Roelen, 2. Ad Bernaerts, 3. Ton Daamen.

40+: 1. Jan v.d. Nobelen, 2. Hubert Kockaerts, 3. Andy v. Loon.

17+: 1. Jan Geerts, 2. Rob v. Muysenberg, 3. Jense Brosens.

In de categorie Dames is alleen de eerste plaats bezet. Helaas meldde zich maar 1 dame aan de start en is besloten om deze dame met de categorie 50+ mee te laten rijden. En ze heeft zich kranig geweerd tegen de heren, petje af voor deze dappere dame!

De foto’s van deze dag vertellen een verhaal vol spanning, strijd en inzet. U vindt ze samen met de volledige uitslag vindt u op onze site, sportingoekel.nl of op onze facebookpagina.

Wij, wielervereniging Sporting Oekel, willen graag onze dank uitspreken naar de deelnemers, het publiek, de sponsoren, de eigenaren van de grond waarover ons parkoers liep en voor de parkeergelegenheid, maar vooral onze vrijwilligers(leden en niet-leden)! Zonder de inzet van al deze partijen was het niet mogelijk geweest om dit prachtige evenement succesvol te organiseren.

De Kerstcross is terug, noteer alvast in uw nieuwe agenda van 2016: 2e Kerstdag 2016 Kerstcross bij Wielervereniging Sporting Oekel.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief