Afbeelding

Veldtoertochten Trappistentrappers

Sport en vereniging

ZUNDERT - De wegploeg van WTC de Trappistentrappers ging zondagochtend met 23 man van start, onderweg sloten nog zeven leden bij de groep aan zodat de rit in twee groepen, zonder noemenswaardigheden werd afgewerkt.

Van de veldrijders vertrok een groep van vijftien leden op de fiets naar de toertocht van Prinsenbeek. Ook bij de toertochten van Woensdrecht en Nieuwmoer verschenen diverse Trappistentrappers aan de start. Ondanks het ruime aanbod van toertochten in de regio was er toch bij alle drie een redelijke opkomst, net als modder en nattigheid dat was er ook bij alle drie volop.

Jeugd

Met de deelnemers van de Prinsenbeekse veldtoertocht rondcrossend bij de Galderse Meren leek het de jeugdleiders beter om met hun pupillen naar de Pannenhoef te rijden voor een stevige training over de vele modderpaadjes die dat mooie natuurgebied rijk is. Voor een enkel buitje deinsden zij natuurlijk niet terug.

Lars de Jong

Dat Lars van alle markten thuis is bewees hij afgelopen zondag in Lille nog maar eens door een prachtige tweede plaats te behalen bij het Belgisch Kampioenschap veldrijden in de G categorie.

Programma

Zondag 3 december vertrekt de wegploeg om 9.00 uur vanaf Stuivezand voor de winterronde. Ook de jeugdploeg vertrekt om 9.00 uur, zij gaan trainen in de Krochten. De veldrijders vertrekken om 8.30 uur naar de veldtoertocht bij De Vijfsprong in Rucphen waar hen ongetwijfeld weer een mooi parcours te wachten staat.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief