Wernhout wint ook bij Noordhoek

Sport en vereniging

WERNHOUT - In wedstrijd nummer 9 in de 4e klasse B ging Wernhout op bezoek bij Noordhoek. Een zwaar, glibberig en hobbelig veld zorgde er voor dat het geen hoogstaande maar wel een spannende wedstrijd werd.

In de eerste tien minuten was Wernhout het gevaarlijkst met een kopbal die gered werd door de keeper en een vrije trap van Maikel die net naast ging. Hierna een goal van Noordhoek die terecht wegens buitenspel werd afgekeurd. Na 30 minuten schoot Thijs rakelings over en een paar minuten later mocht Davey van dichtbij aanleggen en joeg een vrije trap in tweeën in de goal, 0-1. Kort voor rust kwam Noordhoek door een uitgespeelde goal op gelijke hoogte, 1-1. Op slag van rust kwam Wernhout wederom de voorsprong. Lars zette voor op Tedje die de bal weer bij Thijs bezorgde die de bal hoog in de touwen schoot, 1-2. Na rust zocht Noordhoek nog sneller de diepte om Wernhout onder druk te zetten, maar dit leverde geen echte grote kansen op. Wernhout kreeg aan de andere kant ook meer ruimte om er uit te komen en maakte hiervan een kwartier voor tijd goed gebruik. Jordan die koud op het veld stond, zorgde in de 75e en 78e minuut met twee identieke treffers voor de 1-3 en 1-4. Zo kon Wernhout met de geruststellende marge de wedstrijd rustig uitspelen en de drie punten in de tas steken. Komend weekend komt de gedeelde koploper Alliance uit Roosendaal op bezoek in Wernhout. In de historie speelde Wernhout tot op heden 2 keer thuis tegen de Roosendalers en hield telkens de punten in eigen huis. Laten we hopen dat Wernhout dit kunstje zondag wederom kan flikken.