ZUVO Dames 1 verliest vijfsetter na 3 matchpoints

Sport en vereniging

ZUNDERT - De eerste set ging fanatiek van start! Dames 1 stond al snel voor op de set. Helaas werd dit niet vastgehouden door slordige fouten binnen het eigen team. De eerste set werd verloren met 17-25.

De tweede set herpakte Dames 1 zich en gingen ze er weer vol tegenaan. De hele set lang zaten de punten dicht bij elkaar, maar op het einde wist toch ZUVO Dames 1 aan het einde te trekken en wonnen ze de set met 25-23.

In de derde set had ZUVO wat meer vertrouwen, maar wisten ze wel dat ze er hard voor moesten knokken. Dit is ook gebeurt. De derde set is gewonnen door Dames 1 met 25-21. De vierde set was helaas wat minder.

De punten gedurende de wedstrijd zaten weer dicht bij elkaar, maar doordat ZUVO eigen fouten maakte is de set toch naar de tegenpartij gegaan met 21-25. En dit betekende een vijfde set.

De vijfde set ging niet heel goed van start, na 4-8 moesten de teams van kant wisselen en toen herpakte ZUVO zich. Ze kwamen terug tot 8-8. Deze set is het heel spannend geweest! ZUVO heeft 3 matchpoints gehad, maar konden dit niet afmaken doordat er op het einde ook veel fout werd geserveerd.

Uiteindelijk heeft VVS'92 de laatste set op het nippertje binnen gehaald met 22-20.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief