Afbeelding

Wielerspatten van wielervereniging Sporting Oekel

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Zondag 19 november staan wij van wielervereniging Sporting Oekel en fietsclub Kees van Boxel weer klaar om de deelnemers aan onze VeldToerTocht te verwelkomen.

De leden van beide clubs hebben weer alles op alles gezet om mooie en uitdagende routes uit te zetten. Er kan gekozen worden uit 3 afstanden: 25, 40 en 50 kilometer en er kan vertrokken worden tussen 08.00 en 10.00 uur. Vanuit het vertrekpunt in Galder bij café "Het Knooppunt" brengen de routes je langs en over de Galderse Heide, Galderse Meren, het Mastbos en het Markdal. Deze prachtige omgeving maakt het de moeite waard om deel te nemen aan onze VeldToerTocht, de afwisseling in landschap en ondergrond is geweldig! Onderweg zorgen we ervoor dat je energiepeil op orde kan blijven: een warme bak koffie met een koek staan op je te wachten. Aan het eind van de tocht kan elke deelnemer zich melden bij café "Het Knooppunt" voor een kop soep, weer lekker warm worden! En mocht het onverhoopt nodig zijn en kom je met stukken te staan dan zorgen wij ervoor dat je als het kan ter plekke geholpen wordt zodat je de tocht kunt afmaken. Als repareren echt niet lukt brengen we je terug naar Galder.

Net zoals afgelopen jaar is er ook voor deelnemers van 7-12 jaar een Mini-VeldToerTocht uitgezet. Wil je hier aan meedoen meld je dan aan voor 09.45 uur. Om 10.00 uur vertrek je dan samen met de begeleiders om deze tocht te rijden. Natuurlijk is meedoen voor jullie gratis!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief