Overhandiging cheque; vlnr: Mike Frijters, Mariska van Nijnatten, Annemarie Brosens, Huub van Caam, Yvonne Matthijssen.
Overhandiging cheque; vlnr: Mike Frijters, Mariska van Nijnatten, Annemarie Brosens, Huub van Caam, Yvonne Matthijssen. (Foto: Charles Brosens.)

Buurtschap Schijf overhandigt cheque aan Vogelrevalidatiecentrum Zundert

  Sport en Vereniging

ZUNDERT - Zaterdagochtend 17 november overhandigde Buurtschap Schijf een cheqeu van €250 aan het Vogelrevalidatiecentrum Zundert. Het bedrag kwam tot stand, doordat de leden van buurtschap Schijf samen met buurtschappen Rijsbergen, Molenstraat en De Berk lege petflessen verzamelden. Het statiegeld bracht een mooi bedrag samen dat beschikbaar gesteld is aan het Vogelrevalidatiecentrum.


De inzamelactie die opgezet is door Buurtschap Schijf is ontstaan uit het ontwerp van de corsowagen "The last yeti" van afgelopen jaar, waarin we door verwerking van plastic flessen de milieuaspecten van de plastic soep en de global warming onder de aandacht wilden brengen.
Buurtschap Rijsbergen heeft de meeste flessen ingezameld daarom zijn kinderen van dit buurtschap uitgenodigd voor een rondleiding bij het Vogelrevalidatie centrum. De individuele prijsvraag is gewonnen door Marjo van Meer, zij mag bij het Vogelrevalidatiecentrum een gratis mezenkastje komen ophalen. Buurtschap Schijf danken iedereen die meegeholpen heeft aan de inzamelactie. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief