Afbeelding

St.Cecilia met 12 shows majorette/twirl in Etten-Leur

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Tijdens de laatste wedstrijd voor de vakantie stonden de majorettes/twirlsters van St.Cecilia Rijsbergen afgelopen zondag op de vloer in de sporthal te Etten-Leur. Met 12 shows werd er in de verschillende categorieën deelgenomen.

Voor het duo Birke en Jetske Bastiaansen was het de eerste keer dat ze samen met een duoshow uitkwamen. De zussen zijn beiden al jaren actief als majorettes, maar nu dus ook als duo. Ze scoorden meteen een hele goede score van 81.6 punten.

Het A team had te maken met de situatie dat ze vandaag ipv van met 7 meiden maar met zessen de vloer op konden. Dit heeft ze niet tegengehouden om een mooie prestatie neer te zetten. Ze behaalden 84.2 punten. Ze zitten steeds dicht tegen promotie aan.

Het trio van Sterre, Anouk en Sophie is dit jaar voor het eerst als trio op wedstrijden aanwezig, je kunt het enthousiasme van ze af zien stralen. Zij scoorden 72.8 punten.

Annelore behaalde 82.8 en werd wederom Star of the Day. Judith behaalde 82.6. Fatima met haar solo 81. Kathelijne 80.8 punten. Birke 83 punten. Jetske 79.8 en Evi 79.2 punten. Daarnaast kwam het trio van Evi, Celine en Birke op de vloer, de show liep duidelijk veel soepeler dan de vorige wedstrijd. Zij behaalden 79.4 punten.

Brabantse kampioenschappen

Een aantal meiden heeft zich al geplaatst voor de Brabantse Kampioenschappen, helaas nog niet iedereen. Maar na de vakantie volgen de andere wedstrijden waarbij er nieuwe kansen zijn om dit te behalen. We wensen iedereen een fijne vakantie!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief