Adri Tax met zijn vrouw.
Adri Tax met zijn vrouw. (Foto: A.J.M. Konings)

Afscheid Adri Tax als buurtbuschaffeur

  Sport en Vereniging

ACHTMAAL - Op 17 mei heeft de buurtbusvereniging Achtmaal-Schijf afscheid genomen van Adri Tax uit Achtmaal. Adri Tax is vanaf de oprichting van de buurtbusvereniging Achtmaal Schijf in 2001 als vrijwilliger buurtbus gaan rijden. Hij heeft dat bijna 18 jaar gedaan. Hij heeft nu bijna de leeftijd van 79 jaar bereikt en hem werd op vrijdag 17 mei, nadat hij zijn “laatste” rit als buurtbuschauffeur had gereden, een afscheidsreceptie aangeboden bij Kir Royal te Schijf.


De voorzitter A. van der Kloot sprak namens het bestuur een dankwoord aan Adri Tax en bood hem een presentje aan en zijn vrouw bloemen. Zijn vrouw heeft dat ook mogelijk gemaakt als “goed thuisfront” dat Adri zoveel jaren actief heeft kunnen zijn. Hij heeft zich gedurende bijna 18 jaar als vrijwilliger/ buurtbuschauffeur ingezet voor de vereniging. De voorzitter gaf nogmaals aan dat het zeer belangrijk is dat vrijwilligers zich belangeloos inzetten voor het in stand houden van een buurtbusproject zoals Achtmaal-Schijf. Het is dankbaar werk om het openbaar vervoer op het platteland mogelijk te maken. De buurtbusvereniging Achtmaal-Schijf heeft tot nu toe ruim 600.000 passagiers vervoerd en Adri Tax heeft daar steeds vanaf de oprichting zijn steentje aan bijgedragen.
Adri sprak zijn dank uit voor de prettige samenwerking met het bestuur en met alle chauffeurs en wenste de vereniging nog vele goede jaren toe. Het is dankbaar werk geweest. Hij sprak de wens uit dat het project buurtbus kan blijven bestaan omdat er in de buurtbus ook nog “gebuurt” wordt.
Na een gezellig samenzijn namen de vele chauffeurs die aanwezig waren daarna persoonlijk afscheid van Adri en zijn vrouw.

l 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief