Uitreiking van de giften na het Fancy Fair Feestweekend.
Uitreiking van de giften na het Fancy Fair Feestweekend. (Foto: Erwin Martens)

Fancy Fair feestweekend maakt goede doelen weer enorm blij

  Sport en Vereniging

RIJSBERGEN - Afgelopen weekend was dan de echte afsluiting van het Fancy Fair Feestweekend 2019: de uitreiking van de cheques aan de Rijsbergse goede doelen. Maar liefst 6 verschillende instanties zijn weer verblijd met een geweldig bedrag.


“Deze avond is misschien wel de mooiste avond van de Fancy Fair. Dit is waar we het allemaal voor doen, dit is waar de Fancy Fair al jaren om draait: de inzet voor de goede doelen. Als je de verhalen hoort van de verschillende instanties, en hoe goed onze giften jaarlijks terecht komen.. Tja, daar wordt je soms gewoon even stil van.” Voorzitter Johan van Rijckevorsel kijkt weer met een grote grijns terug op afgelopen jaar.

Dit jaar zijn de volgende instanties weer goed verwend door de opbrengsten van het Feestweekend: de Bavokerk, Let The Children Play, Tashi Delek, De Zonnebloem, Rijserf (Avoord) en Vakantie Voor Iedereen.

De avond draaide niet alleen om de uitreiking van de giften, maar was tevens een bedankavond voor alle vrijwilligers. “Zonder hen zijn we nergens, en kan het hele weekend niet worden georganiseerd. Wij zijn onze vrijwilligers zo dankbaar, dat zij het ook verdienen om eens in het zonnetje gezet te worden.”

Ook werd deze avond afscheid genomen van penningsmeester Adrie Vermeeren. Na 21 jaar penningsmeester te zijn geweest, draagt hij het stokje (eigenlijk het geldkistje) over. Namens het bestuur werd Adrie ook deze avond nog eens goed in het zonnetje gezet.

Johan van Rijckevorsel: “Nu alleen nog een keer een evaluatievergadering, en dan gaan we alweer beginnen aan de volgende editie: het eerste weekend van oktober in 2020 staat alweer zo voor de deur. En… en goede voorbereiding is het halve werk. Wij hebben er alweer zin in.”

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES