Café Malawi gaat nu al meer dan 16.000 euro opleveren
Café Malawi als pop up store.
Café Malawi als pop up store. (Foto: Cafe Malawi)

Café Malawi gaat nu al meer dan 16.000 euro opleveren

  Sport en Vereniging

ZUNDERT - Café Malawi komt op stoom. Nu al is duidelijk dat de benefietactie, mede door alle toegezegde donaties, een bedrag van meer dan € 16.000 gaat opleveren.


Moerse Boys die de opbrengst van de wedstrijdloterij schenkt. Ad de Klerk die speciaal een natuurwandeling ter beschikking stelt. Simone Mutsters die een dag lang massages schenkt. Jan de Bruijn die een exclusief huiskamerconcert laat veilen. Riet Pijnappels die de opbrengst van haar nieuwste fotoboek weggeeft. Klanten van Albert Heijn die hun statiegeld doneren. Winkeliers die prijzen schenken voor de loterij. Maas-Jacobs dat een compleet winkelpand een maand lang uitleent. Kunstenaars die hun werk cadeau doen om geveild te worden. Artiesten die bij de slotmanifestatie op zaterdag 28 december belangeloos meewerken. Allerlei bedrijven die materieel sponsoren. Stevige donaties 'achter de schermen'.

Benefietactie
De benefietactie voor het kinderhuis van de Zundertse Nicole van Elteren - Café Malawi - begint nu echt op stoom te komen. Er is, zoals eerder al was aangekondigd, een organisatie gevonden die bereid was de opbrengst tot € 8.000 ter verdubbelen en het ziet er nu al naar uit dat dat bedrag gehaald wordt. Dat betekent dat Café Malawi nu al meer dan € 16.000 gaat opleveren. Een geweldige prestatie, zeker gezien de korte aanlooptijd. Een ware bliksemactie die de komende weken alleen nog maar succesvoller kan worden.
Met Café Malawi zamelt Zundert geld in voor het kinderhuis van voormalig dorpsgenoot Nicole van Elteren in Malawi. Op zaterdag 28 december is er een vrolijk onderhoudend en informatief programma met optredens, interviews en tal van presentaties. Dan is ook de ontknoping van de inzamelingsacties die door tal van vrijwilligers zijn uitgezet in de gemeente Zundert. Hoofdgast in Café Malawi is Nicole van Enteren, die voor het eerst in bijna acht jaar uit Malawi naar Nederland terugkeert.
Voor meer informatie: www.afrianafoundation.org

Pop up store
In de aanloop naar de ontknoping op zaterdag 28 december heeft de organisatie van Café Malawi een maand lang de beschikking over een compleet winkelpand, gratis, van de firma Maas-Jacobs. Het gaat om het voormalige pand van de kledingketen Miller & Monroe, op de hoek van de Markt, naast Dirk van den Broek. Café Malawi gaat het pand de komende tijd gebruiken als uitvalsbasis en werkruimte, maar ook als pop up store en ontmoetingscentrum. Vanaf zaterdag 14 december zijn de deuren geopend voor de verkoop van de meest uiteenlopende spullen. Ook gaan er tal van activiteiten gepresenteerd worden, voor jong en oud.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>