Zundert JO13-1 won 8 van de 10 wedstrijden en werd hiermee najaar kampioen. Van harte gefeliciteerd spelers en staf met deze knappe prestatie!
Zundert JO13-1 won 8 van de 10 wedstrijden en werd hiermee najaar kampioen. Van harte gefeliciteerd spelers en staf met deze knappe prestatie! (Foto: Jeannette Damen)

Zundert heeft nu gedeeld het minste aantal verliespunten

  Sport en Vereniging

ZUNDERT - Zundert komt voor de derde keer dit seizoen niet in actie. De wedstrijd tegen Hoeven is al ingehaald. Mede hierdoor heeft het minste aantal wedstrijden en ook het laagste aantal verliespunten (gedeeld met RBC en SC Gastel welteverstaan).


Wat in het vat zit verzuurt niet voor v.v. Zundert. Of toch wel?

Helaas kon er afgelopen weekend wederom niet gevoetbald worden op sportpark de Wildert. Hiermee loopt Zundert 1 twee wedstrijden achter op de rest van de competitie. Gezien dat bijna alle teams in de top van de ranglijst punten lieten liggen, zou je dit een goed weekend voor Zundert kunnen noemen. Dat moet echter nog maar blijken. Ten eerste zijn deze inhaalwedstrijden niet zo maar gewonnen. En daarnaast worden deze ingehaald op data waarbij een aantal dragende krachten vakanties gepland hebben staan. Kortom Zundert had liever zelf ook in actie gekomen. De inhaalduels staan op de volgende data gepland. Aanstaande zondag, 22 december thuis tegen STEEN en op zondag 19 januari thuis tegen MOC’17.

Rikken

Donderdagavond 19 december gaan we weer verder met de maandelijkse rikcompetitie van de VV Zundert voor leden en niet-leden. Alle rik-liefhebbers uit Zundert en omstreken kunnen op de derde donderdag van de maand weer gratis een kaartje komen leggen in het clubhuis aan de Wildertsedijk 22. De eerste kaarten kunnen om 20:00 (!) uur worden gespeeld, maar later starten kan ook. Neem gerust bevriende kaartliefhebbers mee, zodat er een spannende kaartcompetitie met veel deelnemers ontstaat. De spelregels en meer informatie staan op www.vvzundert.nl.

Nieuwjaarsborrel

Zondag 12 januari wordt, voor alle leden en ‘ouders van jeugdleden’, vrijwilligers, sponsors, supporters en partners in de kantine de nieuwjaarsborrel gehouden. Het afgelopen jaar is organisatorisch beter verlopen, dan de sportieve prestaties. Gelukkig heeft Zundert 1 de smaak van de overwinning in de derde klasse al weer regelmatig mogen proeven. Mooie uniforme kleding voor de jeugdtrainers en leiders, een gezamenlijke slotdag voor de jeugd, vernieuwende kantine-activiteiten en vele leuke trainingen, wedstrijden en activiteiten maken 2019 een jaar om niet snel te vergeten.

Om dit jaar af te sluiten en vooral om het nieuwe jaar in te luiden organiseert V.V. Zundert een nieuwjaarsborrel. Bij deze willen we u en uw partner dan ook van harte uitnodigen om samen met ons het glas te heffen en te proosten op een nieuw sportief en hopelijk succesvol jaar. Een noviteit voor deze nieuwjaarsborrel is dat Zundert 1 deze ochtend om 11.00 uur een oefenwedstrijd tegen Beek Vooruit speelt. De damesselectie keert deze middag terug van het trainingskamp ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft en zal ook aanwezig zijn op de nieuwjaarsborrel.

De nieuwjaarsborrel is van 14.00 tot 18.00 uur. Alle aanwezig zullen enkele consumptiebonnen ontvangen. De overige drankjes zullen tegen het “donderdagavond = clubavond”- tarief verkrijgbaar zijn. Aanmelden is niet nodig, wij hopen u zondag 12 januari te mogen ontmoeten in de kantine.

Programma jeugd

Zaterdag 21 december

JO7-JO7-2 av.10.00

JO10-1-VVR-JO10-2 av.10.00

JO13-2G-DSE-JO13-3 av.11.30

MO15-1-MoerseBoys-MO15-1 av.11.00 (Wernhout)

MO17-1-Noordhoek-MO17-1 av.12.30 (Zundert)

Programma senioren

Zondag 22 december

Zundert-1-Steen-1 av.14.00

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES