Optreden in tuin Van GoghHuis Zundert
Pieter van Bogaert, Josje van Bogaert, Anneke de Bruijn en Jan de Bruijn.
Pieter van Bogaert, Josje van Bogaert, Anneke de Bruijn en Jan de Bruijn. (Foto: Bert Lek)

Optreden in tuin Van GoghHuis Zundert

  Sport en Vereniging

ZUNDERT - Op vrijdag 4 september geven Jan en Anneke de Bruijn en Josje en Pieter van Bogaert op uitnodiging van Cultuur Landgoederen Zundert een optreden in de tuin van het van GoghHuis in Zundert. Aanvang 19.30 uur.


Onder de titel ‘Family’ brengen zij naast eigen werk, een semi-akoestische uitvoering van juweeltjes van o.a. Tina Turner, Tom Waits, Willy Nelson, Big Mama Thornton, Nina Simone, Janis Joplin en John Hiatt. Als dank voor de inspiratie die ze in hun leven brachten. Geen bas en drums, maar een persoonlijke benadering van muziek die hun na aan het hart ligt.

Dit programma werd een keer eerder uitgevoerd tijdens het Witte Raaf buitenconcert in augustus en wordt nu met veel plezier en overgave herhaald. Omdat we het leven moeten blijven vieren!

Cultuur voor cultuur

Het optreden van Jan, Anneke, Pieter en Josje is één van de artistieke activiteiten die Cultuur Landgoederen dit jaar organiseert in het kader van ‘Cultuur voor cultuur’. Hiermee ondersteunt zij Zundertse cultuurmakers die door de Corona-crisis flink geraakt worden door hen een podium te bieden en hen te faciliteren.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop vanaf woensdag 19 augustus bij het van GoghHuis, Markt 26 in Zundert. Bestel je kaarten bij de kassa, telefonisch (076 5978590), of stuur een email naarbalie@vangoghhuis.com. De kaarten dienen vooraf afgehaald te worden (check van te voren de openingstijden van het vanGogHuis).

Kijk voor meer info op www.cultuurlandgoederen.nl en www.ontmoetdewitteraaf.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>