Moerse Boys actief in dezomercompetitie Voetlab!
Uitursten was er niet bij tijdens VoetLab!
Uitursten was er niet bij tijdens VoetLab! (Foto: MB Foto)

Moerse Boys actief in dezomercompetitie Voetlab!

  Sport en Vereniging

ZUNDERT - Stil zitten in de zomer? De hele zomer geen voetbal? Wij dachten van niet! Samen met de KNVB heeft Moerse Boys haar schouders gezet onder DE zomercompetitie van 2020: Voetlab!


Door Voetlab! was er wel een voetbalcompetitie op sportpark Akkermolen. Door trainingen en toernooitjes bij te wonen konden de speler van 13 t/m 19 jaar punten verdienen voor zichzelf en voor Moerse Boys. Verschillende selectiespelers gaven clinics op hun specialisme. Zo kregen de jongens en meiden krachttraining van Ron, Techniek training van Daan en Cas, afwerken met Pim op de keepers Tom en Teun, Jagen langs de lijn met Marvin en Bart en een lesje verdedigen van Joris, Sjoerd en Leroy. Als of dat niet genoeg was werd ook het slaapritme van de spelers op de proef gesteld. De ene week vroeg uit de veren voor een Dauwtraptoernooi, de andere week voetballen tot na middernacht met het Nachttoernooi.

Veel punten

Steevast was een grote groep spelers present en scoorde zodoende veel punten voor de clubs. Zoveel dat de KNVB niet anders kon dan Moerse Boys uitroepen tot meest actieve club van Voetlab in heel Nederland. Een titel die gepaard gaat met een mooie Nike-ballenset.

Maar Voetlab gaat door. Ook tijdens de reguliere trainingen in voorbereiding op het seizoen kunnen nog punten gescoord worden. Dus meld je aan en scoor die punten.

Nog 2 zondagen wandelen/fietsen

De komende twee zondagen kan er nog gefietst en gewandeld worden vanaf Sportpark Akkermolen. Vanaf 12:00 uur kun je inschrijven en starten. Er zijn 4 wandelroutes en 2 fietsroutes die zeker de moeite waard zijn. Ontdek Zundert eens op een andere manier. Natuurlijk alles volgens de geldende Corona-regels. Deelname is geheel gratis. Meer informatie vind je op onze website.

Gezamenlijke start jeugdtrainingen

Op zaterdag 22 augustus beginnen de jeugdtrainingen weer. Op deze dag zullen alle jeugdteams trainen op het A of C veld. Tevens zullen op deze dag een aantal praktische zaken geregeld worden met de teams, zoals het uitreiken van de materialen maar ook zullen leiders sleutels, jassen en overige materialen ontvangen.

We hanteren op deze dag de algehele corona maatregelen, dus 1,5 meter afstand waar dat moet. Naast het trainen maken we deze dag ook de teamfoto’s. Om dit in allemaal in goede banen te leiden is een praktisch schema gemaakt, dat de leiders en trainers inmiddels hebben ontvangen.

Clubkleding

Heb je nog een trainingspak nodig of een sweater of een polo, wel of niet met je initialen, dan kun je dit vanaf 22 augustus a.s. bestellen via onze website. De eerste bestelronde van het nieuwe seizoen eindigt op 13 september. Als gevolg van de corona-maatregelen is het voor ons echter niet mogelijk om pas-sessies te organiseren.

Website: www.moerseboys.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>