Alternatieve Avond4Daagse Zundert

Alternatieve Avond4Daagse Zundert

  Sport en Vereniging

ZUNDERT - Er is dit jaar op zondag 13 september een alternatieve avond4daagse opgezet. Er is maar 1 route en deze is 7 km. lang. 


De route is geschikt voor mensen in een rolstoel en voor kinderwagens. 

Er zijn 4 start-/controleposten. Hier krijg je een stempel. Het is dus de bedoeling dat je 4 stempels haalt, om een mooie medaille te halen. Bij 2 controleposten is er ook een mogelijkheid om wat te drinken en even naar het toilet te gaan.

Inschrijven

Op www.stokperdje.nl staat voor 2020 een inschrijfformulier wat u online kunt invullen. Er kan dit jaar niet op de dag zelf ingeschreven worden.

Het is de bedoeling dat je bij de inschrijving een tijdsblok en een startlocatie aanvinkt.

Starttijden

Je kunt starten tussen: 11.00 uur en 12.00 uur, 12.00 uur en 13.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur.

Startlocaties

De startlocaties zullen zijn `t Stokperdje, DJA, Zonnebloemschool en Sint Antoniusschool.

Tijdsblok vol?

Mocht nu een tijdsblok vol zitten of er starten teveel mensen op één locatie dan word je op de hoogte gebracht via de mail met andere opties die nog open staan.

Medailles

DJA en ’t Stokperdje zorgen dat er voldoende medailles zijn voor alle deelnemers die 4 stempels hebben. Schrijf je op tijd in voor dit leuke wandelevenement!

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>