Van bruisend Rotterdam naar de stille hei van Achtmaal
Schrijver Dean Bowen.
Schrijver Dean Bowen. (Foto: Irwan Droog )

Van bruisend Rotterdam naar de stille hei van Achtmaal

  Sport en Vereniging

ACHTMAAL - Op uitnodiging van het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant en Tilt verbleef Dean Bowen een week lang in het Brabantse Achtmaal. Gewend aan het rumoer van het grootstedelijk leven, trok hij zich terug op landgoed de Oude Buisse Heide. Speurend naar de geest van Henriëtte Roland Holst.


Dean Bowen (1984) is stadsdichter van Rotterdam. Hij verwierf faam op vele binnenlandse en internationale podia om zijn buitengewoon bezielde voordracht. In 2015 won hij de Van Dale SPOKEN Award in de categorie poëzie en zijn debuut Bokman uit 2018 leverde hem een nominatie op voor de C. Buddingh’- prijs.

Op zondag 13 september tijdens Open Monumentendag presenteert Dean Bowen zijn bundel met een korte voordracht bij de natuurwandelingen die dag op landgoed.

Boekpresentatie: Ik vond geen spoken in Achtmaal, 13.30-14.00u, Oude Buisse Heide, Roosendaalsebaan 11, 4885 KC Achtmaal.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>