Zonnebloemjubilarissen in het zonnetje
Voorzitter Maria van Nispen overhandigt de jubilaris een boekt bloemen.
Voorzitter Maria van Nispen overhandigt de jubilaris een boekt bloemen. (Foto: A.Bastiaansen)

Zonnebloemjubilarissen in het zonnetje

  Sport en Vereniging

RIJSBERGEN - Tien jaar vrijwilliger bij de Zonnebloem is niet niks. Het betreft hier het echtpaar Marianne en Fred Abers uit Rijsbergen. 


Dinsdag 8 september waren twee afgevaardigden van het Zonnebloembestuur afdeling Rijsbergen bij de familie Abers op de koffie om hen te feliciteren met het feit dat zij 10 jaar actief zijn als vrijwilliger bij de Zonnebloem.

Geen ontmoetingsdag

Gewoonlijk worden Rijsbergse Zonnebloemjubilarissen op de jaarlijkse ontmoetingsdag met gasten en vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Maar omdat de ontmoetingsdag dit jaar vanwege corona niet door kan gaan, is het Zonnebloembestuur bij de familie Abers thuis op de koffie gegaan.

De twee jubilarissen ontvingen uit handen van voorzitter Maria van Nispen een zilveren jubileumspeld met bijbehorende oorkonde, een fraaie boeket bloemen en een lekkere fles wijn.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>