Tim Time @VVZ
Fabian Nelemans (links) en Thomas van Nederkassel (rechts) gehuldigd na jubilea. Thomas keepte zijn 200 ste wedstrijd, Fabian speelde er al 250 in Zundert 1.
Fabian Nelemans (links) en Thomas van Nederkassel (rechts) gehuldigd na jubilea. Thomas keepte zijn 200 ste wedstrijd, Fabian speelde er al 250 in Zundert 1. (Foto: Jeannette Damen)

Tim Time @VVZ

  Sport en Vereniging

ZUNDERT - Met drie doelpunten gemaakt door een Tim, leek het wel “Tim tijd”” op sportpark de Wildert. Maar er gebeurde veel meer. Zundert liet zich op meerdere fronten van z’n beste kant zien. Het was een heerlijk nazomerzondag. Het terras stond er klaar voor. En de blije teams druppelden binnen. Zowel Zundert VR1, 5, 4, 3, 2 wonnen de eerste competitiewedstrijd. En later kwam hier dus de overwinning van Zundert 1 bij.


Maar ook organisatorisch liet Zundert zich gelden. Alle eigen teams en alle teams van de bezoekers hadden een kleedlokaal en mochten gebruik maken van de douches. Een bijzonderheid in deze rare tijd. Sterker nog voor de teams die bij uitwedstrijden niet mochten douchen, werd op de Wildert een plekje geregeld. Helemaal passend in het streven van de vrijwilligers om maximaal te faciliteren voor spelers en supporters. Echt een knap staaltje werk! De supporters kochten dan ook massaal het Roodzwarte hartenbordje, zodat zij in de kantine hangen dit seizoen.

Voor de aftrap werden Fabian Nelemans (250) en Thomas van Nederkassel (200) nog in het zonnetje gezet voor de behaalde mijlpaal en het bijbehorende jubileum.

Altijd spannend zo’n eerste competitiewedstrijd. De eerste helft was dan ook niet bijster boeiend. Zundert was sterker maar buiten een kopbal van Frenk en wat pogingen van Tjeu (2x), Stijn en Fabian was er weinig actie voor de doelen.

Na rust speelde Zundert minder de lange bal en ging voetballend de oplossing zoeken. Er zat ook meer schwung in het team. Na een verre pass van Dennis op Fabian, schoot de laatste in het zijnet. Tim G. kwam in de ploeg voor Thomas. Tim G. liet zich gelijk gelden en kopte een voorzet van Tim E. over.

Daarna kwam Zundert een keer goed weg. Na geknoei in de defensie, ging een poging van dichtbij via de lat over. De reactie van Zundert was perfect. Een pass van Fabian werd opgepikt door Tim E. die met een mooie slalom ruimte voor zichzelf creëerde. Zijn schot vloog de kruising in. 1-0. UVV’40 was nog niet van de teleurstelling bekomen of het moest de volgende alweer slikken. Tim E. zette z’n hoofd tegen een voorzet die wat bleef hangen in het zestienmetergebied. Met een mooie boog ging de bal langzaam binnen. 2-0.

Hiermee was de wedstrijd in korte tijd beslist. Fabian dacht in z’n jubileumwedstrijd nog een penalty te mogen nemen, maar dat ging niet door. In de slotfase kwam Cas, Steven vervangen en nam Nick de plaats van Stijn over. Zundert bleef sterker en op zoek naar meer. Twee pogingen van Stijn en een kopbal van Mike uit een voorzet van Nick vonden helaas het net niet. Een voorzet van UVV’40 viel nog op de lat.

Voor de derde treffer was toch weer een Tim nodig. Deze keer stond Tim G. aan het einde van een mooie aanval. Van doelman Thomas, via Nick naar Mike, die voorgaf, waar na Tim G. met de derde Timtreffer de eindstand 3-0 vastlegde.

Zundert won zo terecht de eerste wedstrijd en lijkt klaar voor de derby tegen VVR volgende week.

Quiz

Vanaf donderdag 1 oktober gaan we weer van start met de Quizavonden op de eerste donderdag van de maand. Om dit coronaproof te organiseren is dit jaar het maximum aantal spelers in één team op 1 avond 4 personen. Andere jaren lieten we oogluikend grotere teams deelnemen, nu kan dit niet. Want de quiztent moet ook Coronaproof zijn. Dus speelde je met meer dan vier, splits je op in meerdere teams. We starten weer rond 22.00 uur op trainingsavonden.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>